Netspeed ankastre bağlantısı nasıl yapılır?

heyysanadiyom

Kilopat
Yer
İstanbulun batısı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, evime Netspeed aboneliği başlattım fakat bağlantımı kendim yapmam gerekiyormuş. Türk Telekom'dan gelen kişiler (görmedim) binanın girişindeki telefon ankastresine bağlantımı çekip kart bırakmışlar. Adım soyadım ve daire numaram yazılı. Neyse bu konuda sizden yardım rica ediyorum kabloları nereye bağlamalıyım? Teşekkürler:aşk:

Binada bodrum kat, zemin kat, 1.kat (benim olduğum daire), 2-3-4 olmak üzere 6 hane mevcut. Fotoğraflarda da işaretledim benim bağlantım 3 numaralı yerde.

11.jpg 22.jpg 33.jpg 44.jpg 55.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
yeşil ve beyaz telekomun netspeed için çekip bıraktığı kablolar mı ? yoksa hali hazırda sizin telefon hattınızın kabloları mı ?
yani daha önce 3 üzerinden bağlı telefon hattı varmıydı evinizde çalışır halde.

Eğer 3-4 Numaralı reglet/krone girişleri size ait ise Türk Telekom'un getirdiği uçları oraya girmelisin ,eğer o bağlantılar değilse kendi dairene giden hattı bulmalısın en basit yöntem olarak daire içindeki yada dışında da bir ankastre varsa onu aç senin dairene gelen kabloya 9V 'luk pil bağla aşağıdan da (9V luk lamba) LED yada eş değer voltajda bir seri lamba bağla gelen uçta yandığı zaman lamba anla ki o girişler senindir.(=

Bu da başka bir anlatım şekli

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı