Netspeed Avantaj Smart Paketi alınır mı?

Netspeed 75Mbps'e kadar paketleri kaldırmış sanırım. Yıllar geçiyor, bağlantı hızları geriliyor. Hat değerleri uygunsa daha yüksek hız için diğer ISS'lere bakmak iyi olur bence. Netspeed 75'e kadar sınırsız paketi 65 liraya kullandım 1 sene, yakın dönemde 84 lira oldu. 35'e kadar olan için 76 TL ona göre yüksek bir değer.

Netspeed 75Mbps'e kadar paketleri kaldırmış sanırım. Yıllar geçiyor, bağlantı hızları geriliyor. Hat değerleri uygunsa daha yüksek hız için diğer ISS'lere bakmak iyi olur bence. Netspeed 75'e kadar sınırsız paketi 65 liraya kullandım 1 sene, yakın dönemde 84 lira oldu. 35'e kadar olan için 76 TL ona göre yüksek bir değer.
İlerleyen zamanlarda 75'lik ve 50'lik paketler geri gelecek.

Hat değerleri uygunsa daha yüksek hız için diğer ISS'lere bakmak iyi olur bence.
SOL fiber altyapısı var ancak SOL'da fiyatlar dehşet bir Vodafone Fiber var SOL altyapısı kullanıyor o da onda da çok şikayet gördüm ondan ona geçmeyi düşünmüyorum. Belki 1 yıl Netspeed kullandıktan sonra SOL fibere geçebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı