Netspeed Cayma Hakkı Nasıl Kullanılır?

asum812

Kilopat
Daha fazla  
Ben şu anda Uydunet abonesiyim. Sanırım artık Kablonet olarak geçiyor ama bilmiyorum tam. Yakın zamanda Netspeed'e geçmeyi planlıyorum ama olası bir sorunda cayma hakkımı nasıl kullanabilirim? Hangi koşullarda kullanabilirim? Bunları vb. soruların cevaplarını bilmiyorum. Ayrıca belirteyim Ankara Çankaya'da oturuyorum. Bu çevrede kullanan kullanıcılar veya Netspeed'in diğer aboneleri varsa tecrübelerini öğrenmek isterim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed firmasına 1 ay önce Superonline üzerinden nakil olarak geçtim. Taahhüt yok, AKN yok istediğin zaman cayabilirsin.

Ben şu anda Uydunet abonesiyim. Sanırım artık Kablonet olarak geçiyor ama bilmiyorum tam. Yakın zamanda Netspeed'e geçmeyi planlıyorum ama olası bir sorunda cayma hakkımı nasıl kullanabilirim? Hangi koşullarda kullanabilirim? Bunları vb. soruların cevaplarını bilmiyorum. Ayrıca belirteyim Ankara Çankaya'da oturuyorum. Bu çevrede kullanan kullanıcılar veya Netspeed'in diğer aboneleri varsa tecrübelerini öğrenmek isterim :)
Çankaya Kırkkonaklar civarında fiber var diye biliyorum. Telefonla arayın sorun size en uygun tarifeyi önerirler.

200 gb Akn li 75 mbps olan paketini alacağım büyük ihtimalle. Netspeed facebooktan bana tam olarak 75 mbps verebileceklerini ilettiler ama o hızla saniyede kaç kb veya mb indirebileceğimi bilmiyorum :p
Kotayı geçmediğin sürece indirme hızın maksimum 9 ile 9.5 olur tabi bu en iyi sunucularda. Kotayı geçince 24 Mbps hıza düşeceksin o zaman da indirme hızın ortalama 3. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı