Netspeed çöktü mü?

Ben VPN açmadan olması gereken hızları alıyorum zaten ama LoL giriyorum lagdan oynanmıyor video izliyorum 144p de bile donuyor. Ama şu an ne hikmetse MSI LoL canlı yayınını 1440p izliyorum.

Harbi niye böyle bu? Diğer videolar 480 oynatmıyor. Turnuva maçı 1440 da yağ gibi akıyor. Tıkladığım yer tak diye açılıyor.

Ağalar bunlar battı mı ne oldu? Kafayı yicem 2 kuruş oyun PC keyfimiz vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer sağlayıcalar da durum normal mi tek netspeedemi sorun şuan acaba ? Değiştirmek istesek kaç gün sürerki anlık olsa artık keşke.Oyuna dc olmadan girmeyi başarırsam min 500 ping ama hissedilen ping 2 k :D dc herhan gelebilir

Diğer sağlayıcalar da durum normal mi tek netspeedemi sorun şu an acaba? Değiştirmek istesek kaç gün sürerki anlık olsa artık keşke.

Millenicom da da sorun yaşayanlar vardı. Geçeceksen ona geçme. e-Devlet üzerinden geçilenlerde birkaç güne geçiş sağlanır. Ben TurkNet'e geçeceğim gibi duruyor.

Diğer sağlayıcalar da durum normal mi tek netspeedemi sorun şuan acaba ? Değiştirmek istesek kaç gün sürerki anlık olsa artık keşke
Şahsen pek sıkıntı yaşamasam da birçok kişi Millenicom'dan da şikayetçi şu aralar yavaşlık vs. konusunda.

Şu anda yoğun siber saldırı altında Netspeed. Ne müşteri temsilcisine ulaşılabiliyor ne de mobil uygulamaya. Siteleri bile cloudflare hatası veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı