Netspeed çöktü mü?

Millenicom da da sorun yaşayanlar vardı. Geçeceksen ona geçme. e-Devlet üzerinden geçilenlerde birkaç güne geçiş sağlanır. Ben TurkNet'e geçeceğim gibi duruyor.
Şuan 75 mbps kullanıyorum türknet max 50 veriyor hat değerlerim 90 a kadar destekliyor ilk başta ondan türknete geçmedim zaten .Bilemedim napıcağımı

Şu anda yoğun siber saldırı altında Netspeed. Ne müşteri temsilcisine ulaşılabiliyor ne de mobil uygulamaya. Siteleri bile cloudflare hatası veriyor.
Ben inanmıyorum buna 3 gün oldu. Dedikleri o mükemmel uzman ekibi sorunu giderememiş mi. 3 gündür gece 02:00 dan sonra normale dönüyor. Gece dinlenip sabah devam mı ediyorlar saldırıya. Daha bugün tweet atmışlar bilgilendirme için aman zahmet oldu ya.

Ben inanmıyorum buna 3 gün oldu. Dedikleri o mükemmel uzman ekibi sorunu giderememiş mi? 3 gündür gece 02:00'dan sonra normale dönüyor. Gece dinlenip sabah devam mı ediyorlar saldırıya. Daha bugün tweet atmışlar bilgilendirme için aman zahmet oldu ya.

3 gündür bir DDoS saldırısını halledememeleri çok garip. Comnet gibi bunlar da bir anda ortadan kaybolmaz umarım.

Tekrardan TurkNet'e geçmeyi düşünüyordum ama halihazırda 12 aylık sabit kampanyasından yararlandım sanırım 5 ci ayım, şimdi iptal ettirsem ne yapacağım etmesem ne yapacağım param yanacak mı? Zaten muhatap olabildiğin biri yok, güven yok ne yapacağımı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı