Netspeed çöktü mü?

Ben geçiş işlemlerini başlattım turknete uğraşamıyacam 50 tl fark var zaten

Ne kadar sürede geçis yapılıyo hocam
10 dk tel ile halletik yasal 2-7 gün diyor ama 24-48 arasında hal olur dediler. Bu ara geçiş sürecinde yoğunluk olacağı aşikar belki o kötü etkileyebilir.

Kullanılacak gibi değil internet şu an ne zaman düzelieciği belli olmayan bir durum daha fazla rezillik çekmenin anlamı yok.

Ben birazdaha şans vericem pazartesiye kadar adam oludular oldular yoksa turknet geçis

Ben birazdaha şans vericem pazartesiye kadar adam oludular oldular yoksa turknet geçis
Adam yerine koyup SMS bile atmıyorlar telde açan yok foruma giren birisi olmasak sorun bizde sanacağız. Gerek yok bu kadar çileye bir gün düzelir 2 gün sonra yine aynı olur Comnet V2 düzelmez buradan sanmıyorum. En saçma kısmı saat 12,00 -08, 00 arası hiçbir problem olmaması.

1480 TL'yi gözden çıkarıp TurkNet'e geçebilirim. Para iadesi yapacaklarını hiç sanmıyorum. Öte yandan 4 ay için Turnet'e 1480 ödeyeceğim. Yani bana maliyeti 3350 TL.

1480 TL'yi gözden çıkarıp TurkNet'e geçebilirim. Para iadesi yapacaklarını hiç sanmıyorum. Öte yandan 4 ay için Turnet'e 1480 ödeyeceğim. Yani bana maliyeti 3350 TL.
Valla bende işlemleri başlattım bakalım onlarında internet sitesine girmiyorum şimdi işlemleri takip edemiyorum

Arkadaşım müşteri hizmetleri ile konuşmuş iptali dahilinde para iadesi yapıcaklarını söylemişler ama ne kadar güven verici bilemem.

Arkadaşım müşteri hizmetleri ile konuşmuş iptali dahilinde para iadesi yapıcaklarını söylemişler ama ne kadar güven verici bilemem.
Usta bu turknetinde site çöktü herhalde baglanmıyor işlemleri yapamıyorum

An itibarıyla bu firmanın da sonunun Comnet gibi olacağını düşünerek Turkcell Superonline 200Mbps paketine geçmiş bulunmaktayım. 6 ay 550₺ diğer aylar 650₺ olarak aldım. Saat 12 civarı geçiş işlemini başlattım az önce internetim kuruldu ve aldığım değerleri aşağıya ekledim. Herhangi bir modem ücreti vs aktivasyon ödemedim. Gelip kabloyu modemin olduğu yere kadar çektiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…