Netspeed çöktü mü?

An itibarıyla bu firmanın da sonunun Comnet gibi olacağını düşünerek Turkcell Superonline 200Mbps paketine geçmiş bulunmaktayım. 6 ay 550₺ diğer aylar 650₺ olarak aldım. Saat 12 civarı geçiş işlemini başlattım az önce internetim kuruldu ve aldığım değerleri aşağıya ekledim. Herhangi bir modem ücreti vs aktivasyon ödemedim. Gelip kabloyu modemin olduğu yere kadar çektiler.

Eki Görüntüle 2522697
Bende bi yarım saat olmuştur türknet başvurusunu attık bakalım internetsiz kalmayın ben işlemleri yapayım sonra iptal edin diyolar bakalım ne zaman geçrecekler sitelerine girmiyorum şuanlık yogunluk var herhalde

Bende bir yarım saat olmuştur TurkNet başvurusunu attık bakalım internetsiz kalmayın ben işlemleri yapayım sonra iptal edin diyorlar bakalım ne zaman geçrecekler sitelerine girmiyorum şu anlık yogunluk var herhalde.

Comnet zamanında Netspeed'e geçmeden önce orayı da tecrübe etmiştim. Yoğunluk olduğundan dolayı neredeyse 2 günde interneti kullanabilir hale gelmiştim muhtemelen sizinkisi de o kadar sürer.

Bende işlemler tamamlandı sesli onayı da verdim. Aktivasyon kodu bekliyorum TurkNet tarafından.

Tek sıkıntı 75Mbps Netspeed kullanabilirken TurkNet en fazla 50 Mbps verebiliyor Türk Telekom sistemlerinde Max 50 gösteriyor dediler. Gereken resimleri attım hattım 90Mbps desteklediğini gösterdim, eğer şu an 75 kullanıyorsanız taşımadan sonra biz de 75'e çekebilir diyerek teit verdiler umarım sonradan döneklik yapmazlar.

Bende işlemler tamamlandı sesli onayı da verdim. Aktivasyon kodu bekliyorum TurkNet tarafından.

Tek sıkıntı 75Mbps Netspeed kullanabilirken TurkNet en fazla 50 Mbps verebiliyor Türk Telekom sistemlerinde Max 50 gösteriyor dediler. Gereken resimleri attım hattım 90Mbps desteklediğini gösterdim, eğer şu an 75 kullanıyorsanız taşımadan sonra biz de 75'e çekebilir diyerek teit verdiler umarım sonradan döneklik yapmazlar.
Usta ben btk onayı veriyorum lakin işlemler ilerlemiyor nasıl oluyo o olay

Btk onaylamış turknet te ilerleyemiyorum

Usta ben btk onayı veriyorum lakin işlemler ilerlemiyor nasıl oluyo o olay

Btk onaylamış turknet te ilerleyemiyorum
Btk onayı falan bilmiyorum hocam .Telden konuştum 2 kez .Sadece internet bankacı ile e devlet girdim değişim sözleşmesini onayladım bu kadar .Son telefondan sonra sizlik bir durum yok 48 saat içinde işlemler tamamkanıcak dendi.

Bir kaç güne kadar çok memnundum, hem ucuz hem hızlı hem taahhütsüz kullanabiliyordum. Umarım düzelir değiştirmek istemiyorum. Yüksek yüksek her yerde fatura ödemekten belim doğrulmaz oldu nerden kıssam kardır olarak yaklaşıyorum. Acaba başka firmaların işi mi diye de düşünür oldum. Netgsm'in ucuz telefon faturası hizmetine malum alt yapı sağlayan firma böyle bir girişimde bulunmuştu. Ben siber saldırıdan çok; altyapı firmasıyla anlaşmalarında, aylık trafik kullanım taahhütlerini aştıklarını düşünüyorum belki yıllıkta olabilir ama aylıksa bu ayı geçince düzeleceğini düşünmekteyim. Paranoyakta olabilirim bilmiyorum.

Hala aynı usta oyuna bile girilmiyor 10 saat geçti hala bir gram ilerleme yok saat 12'den sonra kendiliğinden düzelir görüreceğiz yine.

Gece zamanı yoğunluk azaldığı için düzelir sabah 8'e kalmadan yine bozulur. Comnet'te zamanın da aynı şekildeydi bence başka firmaya geçiş şansınız varsa erkenden geçiş yapın. Adamlar duyuru yapmaktan bile aciz, bu saatten sonra güvenen de çok olmaz.

Gece zamanı yoğunluk azaldığı için düzelir sabah 8'e kalmadan yine bozulur.comnet'te zamanın da aynı şekildeydi bence başka firmaya geçiş şansınız varsa erkenden geçiş yapın. Adamlar duyuru yapmaktan bile aciz, bu saatten sonra güvenen de çok olmaz.

Başvurdum hocam ama en azından biraz düzelsede kullanabilsek sonuç 1 -2 gün daha böyle giderse kimse kalmaz Netspeed de zaten

Umarım turknetde Netspeed de aldığım değerleri alabilirm ping ve download olarak tek sıkıntı gözümde o şu an benim için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı