Şu an sorunsuz kullanıyorum daha bir şey olmadı.bugün nasıl beyler bir saldırı oldumu tekrar
türknetde geçişi iptal etsek mi .Sesli onaydan iptal oluyor mu onuda bilmiyorum daŞu an sorunsuz kullanıyorum daha bir şey olmadı.
Bence iptal etmeyin derim. Evet sesli onayda geçişi iptal etmek istiyorum deyip feshedebilirsiniz. Akşamına tekrar çöküp çökmeyeceği belli değil.türknetde geçişi iptal etsek mi .Sesli onaydan iptal oluyor mu onuda bilmiyorum da
Tekrar konuştum bugün hız olayı için hala kesin bir şey söyliyebilen müşteri hizmetleri çıkmadı. Arıza kaydı açarsınız ekipler gelip bakar diyor. Ne arıza kaydı 2 senedir 75 Mbps internet kullanıyorum söylüyorum bir kesin bilgi veremiyorlar.Bence iptal etmeyin derim. Evet sesli onayda geçişi iptal etmek istiyorum deyip feshedebilirsiniz. Akşamına tekrar çöküp çökmeyeceği belli değil.
Gelip bakmalarına gerek yok, dsl bilgilerinizi online işlemler üzerinden destek kaydı açıp iletin hattınızın değerlerini görünce hızınızı artırırlar. Bazen iş bilmeyen müşteri hizmetlerine denk geliyoruz kesin bir şey söyleyemiyorlar.Tekrar konuştum bugün hız olayı için hala kesin bir şey söyliyebilen müşteri hizmetleri çıkmadı. Arıza kaydı açarsınız ekipler gelip bakar diyor. Ne arıza kaydı 2 senedir 75 Mbps internet kullanıyorum söylüyorum bir kesin bilgi veremiyorlar.
Netspeed arayüzünden verilen hız miktarını gösterdim.Modeme gelen değerleri gösterdim adam evet alıyorsunuz ama tt en fazla 62 veriyor bizde max 50 tanımlayabiliyoruz dedi.Gelip bakmalarına gerek yok, dsl bilgilerinizi online işlemler üzerinden destek kaydı açıp iletin hattınızın değerlerini görünce hızınızı artırırlar. Bazen iş bilmeyen müşteri hizmetlerine denk geliyoruz kesin bir şey söyleyemiyorlar.
İlk aradığım gün de bana böyle bir şey denmişti işte hocam. Dün aradığımda ise beklediğim cevabı verdiler altyapınızın verdiği en yüksek hızı tanımlayacağız dediler.Netspeed arayüzünden verilen hız miktarını gösterdim.Modeme gelen değerleri gösterdim adam evet alıyorsunuz ama tt en fazla 62 veriyor bizde max 50 tanımlayabiliyoruz dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.