Netspeed çöktü mü?

Vallahi ben Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim oyunlarda çok fazla pingim vardı TurkNet'e geçince en fazla 10 ping.

Tesadüf mü yoksa sadece benimle mi ilgili emin değilim fakat daha öncesinde Netspeed'de engel olmayan Discord bağlantılarına engel getirilmiş gibi görünüyor. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen siz de paylaşın.

Bu aynı zamanda kiralanan IP'lerle ilgili yeni bir antlaşmaya varıldığı ancak bu sefer kiralanan IP'lerin kısıtlamalı olduğunu da gösterebilir fakat kesin bir şey söylemek doğru olmaz.

Güncelleme : DNS ayarları resetlenmiş ve kaldırılmıştı. Tekrar girdikten sonra sorun ortadan kalktı. Benzer sorun yaşarsanız DNS olarak Quad9 kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Vallahi ben Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim oyunlarda çok fazla pingim vardı TurkNet'e geçince en fazla 10 ping.
Konum neresi ve hangi oyunlarda pinginiz düzeldi?

Ben geçtim Türknet'e arkadaşlar, daha fazla bu rezaleti çekemezdim.

Bir de bugün aradım geçiş onayımı daha kısa sürede verirler belki diye, utanmadan neden geçtiğinizi öğrenebilir miyiz diyorlar, dedim "sizce neden geçiyor olabilirim son günlerde olanlar ortada değil mi", indirim yapalım diyorlar :D

Saat gece 2 ve hala yüksek pingim var inanılmaz
İngiltere, Amerika ve Cloudflare serverlerine yönelik upload hızı kısıtlamaları devam ediyor. İlk ikisine karşı 300kbps ile 2 mbps arasında dalgalanıyor. Cloudflare'e yönelik ise Türkiye içinde olmasına rağmen 8 mbps üzerine çıkamıyorsunuz. Eğer oynadığınız sunucular ilk ikisindeyse yüksek ping normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı