Netspeed çöktü mü?

Gönderdikleri kullancı adı ve şifreyi girdin mi arayüze?
Yok hocam daha göndermediler de, sorun TürkNet ile ilgili değil. Netspeed ile ilgili, internet yeşil yanmasına rağmen erişim yok ondan bahsetmiştim. Yaklaşık 1 gün internet yoktu, 15 dakika önce geldi. TürkNet'e geçiş sürecindeyim şuan.

Yok hocam daha göndermediler de, sorun TurkNet ile ilgili değil. Netspeed ile ilgili, internet yeşil yanmasına rağmen erişim yok ondan bahsetmiştim. Yaklaşık 1 gün internet yoktu, 15 dakika önce geldi. TurkNet'e geçiş sürecindeyim şu an.

Ben geçişi tamamladım. Bir anda internet gitti. TurkNet mesaj da atmadı kullanıcı adı şifreyi. Bende Online işlemlere girip kendim buldum. Şu an bir sıkıntı yok. Geçtim TurkNet'e. Netspeed'i seviyordum. Severek boşanan çiftler gibi olduk Netspeed'le. Severek ayrıldık. Belki ileride kendine gelirse Netspeed kullanırım. Şu anlık mecburuz ayrılığa.

Netspeede devam hiçbir sorunu kalmadı 2 gün sabredin dedik size.
4 gün önce de her şeyin bittiğini sanıp devam etmiştim sonuç 30 saati aşkın bir kesinti oldu. Bende isterdim devam etmeyi fakat 2 hafta kullanamadığım internet için 430₺ fatura çıkarmışlar. Güya düzenleme yapacaklardı 3 günü geçti THH'ye başvurmayı düşünüyorum. Buna ek olarak TurkNet'le aralarındaki 70₺ farktan ötürü mağduriyet yaşamak istemiyorum dediğim gibi uzun süredir aniden internet kesilmelerinden bıkmış vaziyetteyim ben bilgisayardan çalışan bir insanım.

Netspeede devam hiçbir sorunu kalmadı 2 gün sabredin dedik size.
Sorun devam ediyor, bant daralması belirli sunuculara upload hızı üzerinden uygulanmaya devam ediliyor.
1751867745334.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı