Netspeed kullanıyorum ve çok pişmanım. İnternette hep CRC hatası artıyor. Ne çözüm bulabiliyor ne de bir şey. Burada yardım edebilecek birisi var mı? Modemim Zxhn H168a v2.0
Hocam tekrar tekrar aramalısınız, müşteri hizmetleri her firmada böyledir darlamadan sonuca zor ulaştırırlar. Muhtemelen modeminiz de yetersiz kalıyor.
Hocam tekrar tekrar aramalısınız, müşteri hizmetleri her firmada böyledir darlamadan sonuca zor ulaştırırlar. Muhtemelen modeminiz de yetersiz kalıyor.
Netspeed kullanıyorum ve çok pişmanım. İnternette hep CRC hatası artıyor. Ne çözüm bulabiliyor ne de bir şey. Burada yardım edebilecek birisi var mı? Modemim Zxhn H168a v2.0
Sorun tamamen modemde değildir büyük ihtimal ama sen bir binadan senin daireye gelen hattı kontrol et. Ek yerleri varsa bunları yak1 konnektör ile bağla. Hat değerlerin gayet iyi gözüküyor bu değerler ile CRC almaman lazım.
Benim durumumda da hat değerleri iyiydi ama modem reset atıyordu CRC hataları yüzünden. Keenetic modem bunu çözdü. 50 Mbps kullanırken günde 5-6 kez kopan internet 88Mbps ile hiç kopmuyor şu an.