NetSpeed genel hız düşüklüğü

Bugün 19:00'dan sonrada hız düşüklüğü yeniden başlamıştır. Neredeyse 1 - 2 haftadır NetSpeed genel olarak yaşadığı problem de bugün daha devam edecek gibi.

1607444100206.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hüsnü_Çoban Türk Telekom'dan yana sorunum yok, sorun NetSpeed'in kendi sunucuların hantallığı. Tabii ucuz etin yahnisi olmaz, gelen geçen uygun fiyatlı diye geçince NetSpeed'in tahmin ettiğinden fazla müşterisi olunca sıkıntılar çekmeye başlandı. Güya 2 gündür çalışma yapılıyordu İstanbul tarafında kesildi bir ara internet, görüldüğü gibi akşam olunca Trafik kontrolü yapıyorlar.

@Hüsnü_Çoban Türk Telekom'dan yana sorunum yok, sorun NetSpeed'in kendi sunucuların hantallığı. Tabii ucuz etin yahnisi olmaz, gelen geçen uygun fiyatlı diye geçince NetSpeed'in tahmin ettiğinden fazla müşterisi olunca sıkıntılar çekmeye başlandı. Güya 2 gündür çalışma yapılıyordu İstanbul tarafında kesildi bir ara internet, görüldüğü gibi akşam olunca Trafik kontrolü yapıyorlar.
Yalnız senin sorun yine geçecek gibi duruyor.Türk Telekom Fiber kullanıyorum.Bak "Fiber" diyorum.
Hem dükkanımızda hem evde Wİ-Fİ var ancak, dükkandaki TTNET, evdeki Türk Telekom inanmayacaksın bana ama TTNET çok daha hızlı.

Bende hız sıkıntısı yok şu anlık bir sabah 2 Mbps gördüm ne oluyor dedim. Bugün sadece CS:GO'da pingim düşmüş. R6'da 43 ms alırken başlangıç menüsünde şu an 52 ms alıyorum korkunç. Verim önceden İstanbul'dan yurtdışına giderdi şimdi Ankara'dan yurtdışına gidiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı