NetSpeed güvenilir mi?

bugrauzumcu

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2020
Mesajlar
143
Merhabalar yeni taşınacağım yerde sadece Türk Telekom altyapısı varmış TurkNet Millenicom gibi sitelere baktım ama altyapı yok yazıyordu ben de NetSpeed'e geçmeye karar verdim (altyapı max 75 mbit destekliyor) bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de NetSpeed kullanan arkadaşlar referans kodunu söylerse 12 ay boyunca 5 TL kazanıyormuşuz karşılıklı yardımcı olabilirim.
 
Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Ben 75 Mbps fiber kullanıyorum (71-73 arası Mbps alıyorum) ve memnunum ama sonunda iş yine Telekomun'un hizmet kalitesinde bitiyor. Netspeed destekleyen yerde Millenicom'da desteklemesi gerekir diye düşünüyorum.
Turknet altyapısı farklıdır, o yüzden bulamaman doğal.

Bu arada Netspeed'e gelirsen 1793935817 referans numaram.
 
Son düzenleme:
NetSpeed TT altyapısı mı kullanıyor? NetSpeed ve Millenicom 82Mbps dediği halde ben neden TT ve TurkNet ile 16Mbps alıyorum acaba?
 
Son düzenleme:
Merhabalar yeni taşınacağım yerde sadece Türk Telekom altyapısı varmış TurkNet Millenicom gibi sitelere baktım ama altyapı yok yazıyordu ben de NetSpeed'e geçmeye karar verdim (altyapı Max 75 Mbit destekliyor) bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de NetSpeed kullanan arkadaşlar referans kodunu söylerse 12 ay boyunca 5 TL kazanıyormuşuz karşılıklı yardımcı olabilirim.

Geçtinmi hocam nasıl
 

Geri
Yukarı