NetSpeed güvenilir midir?

3 Yıldır senin bahsettiğin paketi kullanıyorum bayağı iyi.

Peki ping sorunu var diyorlar doğru mu benim santrale uzaklığım 136 metre kaç ping alırım?
2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bütün arkadaşlarımı NetSpeed'e geçiriyorum hatta.
Peki ping sorunu var diyorlar doğru mu benim santrale uzaklığım 136 metre kaç ping alırım?

Şu NetSpeed'e 9 TL kira parası veren bir tek ben miyim? 24 Mbps 88 TL'ye geliyor. TürkNet' de 85 TL'ye 100 Mbps internet veriyorlar, bende geçmeyi düşünüyorum.

Şu NetSpeed'e 9 TL kira parası veren bir tek ben miyim? 24 Mbps 88 TL'ye geliyor. TurkNet'de 85 TL'ye 100 Mbps internet veriyorlar, bende geçmeyi düşünüyorum.

TurkNet'e geçmemeni tavsiye ederim. Arkadaşım kullanıyordu, ilk 2 ay düzgün kullandı sonra 10 Mbit üstüne çıkamadı ve ping dolayısıyla oyunlara giremedi.

TurkNet'e geçmemeni tavsiye ederim. Arkadaşım kullanıyordu, ilk 2 ay düzgün kullandı sonra 10 Mbit üstüne çıkamadı ve ping dolayısıyla oyunlara giremedi.
Geçiyorum zaten. 😁 Hakkını da yemeyelim hızım öyle hiç olmadı hep 20 civarlarındaydı ve ping de çok kötü değildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı