Netspeed hız düşme problemi için ne yapılmalı?

SSamet07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba tam 1 yıldır Netspeed kullanıyorum aboneliğimin ilk aylarında paketimdeki hızı tam olarak verimli şekilde kullandım daha sonraki aylarda ise kopmalar hız düşmeleri baş gösterdi. Müşteri hizmetlerinden yardım almaya çalıştım hep aynı cevabı aldım şikayet sitelerine yazdım aradılar. Yine aynı cevapları verip aynı işlemleri uyguladılar. 35 Mbps olan hızım 13 Mbps kadar düştü ve yavaş yavaş düşmeye devam ediyor. Yan komşum aynı altyapıda aynı pakette 24Mbps sabit bir hız alıyor müşteri hizmetleri ise her zaman aynı cevabı verip altyapınız yetersiz diyor. İlk 3 ay dayanan altyapı bugün nasıl yetersiz oldu bayağı bir şaşırdım ama bu sorun için nasıl çözüm bulabilirim? Ya da nereye şikayet edebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 86
Aman hocam ben de bugün evrakları teslim ettim, Turknetten Netspeed e geçmek için. Benim de istediğim stabil bir internet idi maalesef bunu sağlayamadılar.
Umarım Netspeed sağlar. Ben ısrarla Turknet e bana gelen kabloda sorun sıkıntı var demiştim, siz de kontrol ettirmeye çalışın.

Bu arada birkaç arkadaşım modem arızası olabilir diye de söyledi kopma olayları için.

Aman hocam ben de bugün evrakları teslim ettim, Turknetten Netspeed e geçmek için. Benim de istediğim stabil bir internet idi maalesef bunu sağlayamadılar.
Umarım Netspeed sağlar. Ben ısrarla Turknet e bana gelen kabloda sorun sıkıntı var demiştim, siz de kontrol ettirmeye çalışın.

Bu arada birkaç arkadaşım modem arızası olabilir diye de söyledi kopma olayları için.
yok bana hep aynı şeyi söyleyip sorun gözükmüyor diyorlar aylık 150-160 lira fatura ödüyorum 2 ay 10 lira indirim sunmuşlardı yarın birgün 170 lira ödeyeceğim bu hıza 170 lira değer mi sizce ?

Bağlantı noktalarımda sıkıntı olabilir diyorum inatla ekip göndermiyorlar

Adresimde alabileceğim hız bu aldığım hız 11 mbps

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230403_184301_Chrome.jpg
    Screenshot_20230403_184301_Chrome.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 87
Netspeed Altyapı Sorgulama Sonucunuz
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız
82 Mbps
Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe
78 Metre
Port Durumu
Port Var

Benim hız bu şekilde. Yarın muhtemelen geçmiş olacağım bakalım ne olacak.

yok bana hep aynı şeyi söyleyip sorun gözükmüyor diyorlar aylık 150-160 lira fatura ödüyorum 2 ay 10 lira indirim sunmuşlardı yarın birgün 170 lira ödeyeceğim bu hıza 170 lira değer mi sizce ?

Bağlantı noktalarımda sıkıntı olabilir diyorum inatla ekip göndermiyorlar
Vallahi ben stabil internet için Turknet e 250 bile ödemeye razı idim. Fakat o hizmeti veremedikleri için mecburiyetten geçiyorum Netspeed'e.

Netspeed Altyapı Sorgulama Sonucunuz
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız
82 Mbps
Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe
78 Metre
Port Durumu
Port Var

Benim hız bu şekilde. Yarın muhtemelen geçmiş olacağım bakalım ne olacak.

Vallahi ben stabil internet için Turknet e 250 bile ödemeye razı idim. Fakat o hizmeti veremedikleri için mecburiyetten geçiyorum Netspeed'e.
NetSpeed üzerinde farklı bir hizmet alacağınızı zannetmiyorum sonuç olarak türknetin kullandığı altyapıyı netspeed kullanacak

tabak farklı ama yemek aynı öyle düşünün

NetSpeed üzerinde farklı bir hizmet alacağınızı zannetmiyorum sonuç olarak türknetin kullandığı altyapıyı netspeed kullanacak

tabak farklı ama yemek aynı öyle düşünün
Sunucuları farklı dediler, ben de sorun Turknette mi Netspeed mi bunu öğrenmek içinde aslında geçiyorum. Şayet aynı sorun orada da olursa sırasıyla modem ve iç tesisata yöneleceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı