Netspeed hız kapasitesi düşüşü

spacetech0

Megapat
3 aydır NetSpeed kullanıyorum 75 Mbps VDSL paketim var 2 ay sorunsuz 70 Mbps download aldım. 2 hafta önce aniden 50'ye düştü hızım 1 haftadır da 20'ye düştü sorunu her dile getirdiğimde iç tesisatınız sorun var, hız kapasiteniz düşmüş deyip duruyorlar. Yalan söyleyip hızımı azaltma ihtimalleri nedir veya gerçekten hız kapasitem mi düşmüş nasıl anlayabilirim?
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Aşırı kötü bu hız için. 10 Mbitlik değerde minimum 13-14 civarı olması gerekiyor sağlıklı olması için. Sende durum baya kötü.
Ayrıca SNR margin kısmı bölümünü okuyun buradan;

Aşırı kötü bu hız için. 10 Mbitlik değerde minimum 13-14 civarı olması gerekiyor sağlıklı olması için. Sende durum baya kötü.
Ayrıca SNR margin kısmı bölümünü okuyun buradan;
Hocam o zaman adamlar doğru söylüyo benim ne yapmam lazım bu noktada internet kablomda ek de var tesisatçı çağırıp kabloları fln mı değiştirmem gerekiyor, maaliyet vs biraz bilgilendirirsen çok müteşekkir olurum.

Aynen öyle tesisatçı çağırıp baktırman gerekiyor. Ayrıca binadaki kutuya da baktır. Ücreti konusu hakkında bir fikrim yok ama en fazla 150-200 ister tahminimce. Bir işlem yaparsa. Bir işlem yaptırmadan önce fiyat bilgisi edin.

Peki hocam çok teşekkür ederim son olarak cat kabloları falan varmış önerdiğin bi marka veya model var mıdır ? (parasında değilim kaliteli olsun)

Peki hocam çok teşekkür ederim son olarak cat kabloları falan varmış önerdiğin bi marka veya model var mıdır ? (parasında değilim kaliteli olsun)
Ben Cat6 kablo çektim, tesisatçıyla falan uğraşmadım çok da memnunum. Kabloyu da gittim modeme lehimledim.
Tamamen %100, 0 ek ile erişim sağlıyorum. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı