Netspeed inanılmaz düşük hız değeri

Ardakaşlar yaklaşık 2 senedir Netspeed kullanıyorum şu zamana kadar herkese tavsiye ediyordum fakat son 2-3 haftadır inanılmaz rezalet bir hizmet sunuyor min 90 Mbps aldığım değerler şu an inanamazsınız 1-3 arası oynuyor 2 haftaya TurkNet GigaFiber geçmeyi düşünüyorum buraya kadarmış.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2024-01-05_225534_www.speedtest.net.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-01-05_225534_www.speedtest.net.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 61
Madem GigaFiber altyapınız var neden geçmiyorsunuz ki? Çok garip geliyor bana. Ben 77 Mbps ile sürünüyorum çünkü altyapı yok. Altyapı olsa ayda 1K veririm. Bir an önce geçin bence.

Ben de kullanıyorum ama anlamadığım bir şekilde sanırsam altyapı kaynaklı canları istediklerinde 100'e çıkarıp canları istemediklerinde 80'e geri düşürüyorlar ara sıra. E altyapı yetiyor paket de 100 niye 80 veriyorsun kardeşim.

Ben de kullanıyorum ama anlamadığım bir şekilde sanırsam altyapı kaynaklı canları istediklerinde 100'e çıkarıp canları istemediklerinde 80'e geri düşürüyorlar ara sıra. E altyapı yetiyor paket de 100 niye 80 veriyorsun kardeşim.

Oturduğun yerde kullanıma bağlı yavaşlama olabilir. Özellikle de fiber değilse bu tip şeyler yaşanıyor.

Son 2 haftaya kadar çok memnundum açıkçası fakat bu son halleri çekilecek gibi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı