Hocam merhaba. Ben de Netspeed'e geçiş işlemlerini başlattım, evrakları falan gönderdim ama abonelik onaylanınca Türk Telekom ekipleri gelecek demediler. Yeni kullanıcı adı ve şifre ile modem arayüzüne girmeniz yeter dediler. Size neden ekip geldi?

Ben de kullanıyorum. Esasında memnunum ancak her gün 1-2 kere kopma yapıyor. Henüz bir çaresini bulmuş da değilim.
Hocam merhaba. Ben de Netspeed'e geçiş işlemlerini başlattım, evrakları falan gönderdim ama abonelik onaylanınca Türk Telekom ekipleri gelecek demediler. Yeni kullanıcı adı ve şifre ile modem arayüzüne girmeniz yeter dediler. Size neden ekip geldi?
Direkt geçiş yaptıysanız Türk Telekom ekibi evinize gelmez. Modem arayüzüne yeni ISS kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz yeterli. Evinizde hat olmasaydı ve sıfırdan abonelik başlatsaydınız ekip gelecekti.

Merhaba. Bizede ekip gelceğini dememişlerdi ama geliyor 2 iş günü bekleyin.

Ben de kullanıyorum. Esasında memnunum ancak her gün 1-2 kere kopma yapıyor. Henüz bir çaresini bulmuş da değilim.

Direkt geçiş yaptıysanız Türk Telekom ekibi evinize gelmez. Modem arayüzüne yeni ISS kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz yeterli. Evinizde hat olmasaydı ve sıfırdan abonelik başlatsaydınız ekip gelecekti.
Tesekkurler, direkt geçiş yaptım. Kopma altyapı ile alakalı olabilir mi? Türk telekomda neredeyse hiç kesinti olmuyordu, altyapı aynı olduğu için gereğinden fazla kesinti olması için bir sebep var mı?

Tesekkurler, direkt geçiş yaptım. Kopma altyapı ile alakalı olabilir mi? Türk telekomda neredeyse hiç kesinti olmuyordu, altyapı aynı olduğu için gereğinden fazla kesinti olması için bir sebep var mı?
Hiç bilmiyorum. Türk Telekom kullanırken kopmalarla karşılaşmıyordum. NetSpeed'e geçtim 1 hafta sonra kopmalar başladı işte. Müşteri hizmetleri genelde suçu modemime ve hattıma attı. Ben de saldım doğal olarak artık.

Teşekkürler, direkt geçiş yaptım. Kopma altyapı ile alakalı olabilir mi? Türk Telekom'da neredeyse hiç kesinti olmuyordu, altyapı aynı olduğu için gereğinden fazla kesinti olması için bir sebep var mı?

Direkt geçtiysen ekipler gelmez, ve kopmalar direk geçmen ile olabilir.

Direkt geçtiysen ekipler gelmez, ve kopmalar direk geçmen ile olabilir.
Yok kopma olduğu için degil ben orada arkadaşın kopmalarininin sebebeni sormuştum. Ben henüz geçmedim ancak olası bir kesintiyi direkt geçişe bağlamam, sizin neden böyle bir düşünceniz var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı