Netspeed internet bir süredir yavaş

bende de yeniden yavaşladı ama en azından kullanalıbilecek durumda şuanda.
Hocam telefondan kontrol sağladım şu an indirme hızım az da olsa kendine gelmiş ama biraz daha bekleyeceğim sanırım.

Dalgalanmalar hala var ama ilk haline göre bir nebzede olsa düzelmiş gibi duruyor.

Son düzenleme:
Hocam telefondan kontrol sağladım şu an indirme hızım az da olsa kendine gelmiş ama biraz daha bekleyeceğim sanırım.

Dalgalanmalar hala var ama ilk haline göre bir nebzede olsa düzelmiş gibi duruyor.
Hocam merhaba, geçen haftaya kadar netspeed kullanıyordum hiç bir sorun yoktu fiyattan dolayı keşke gecmeseydim gıbıra, sorun hâlâ devam ediyor mu? Kablolu bağlanırken problem yok wifiye gelince cok kötü indirme hızı 500-900Kb/s geçmiyor speedtest yapıyorum 33mbps çıkıyor tekniğe yazdım sorun yok diyor kablolu kullan büyük ihtimalle dönüş yapacağım. Daha 2 hafta bile olmadı ama geçişten dönebilirmiyim sıkıntı çıkarırmı firmalar

Hocam merhaba, geçen haftaya kadar netspeed kullanıyordum hiç bir sorun yoktu fiyattan dolayı keşke gecmeseydim gıbıra, sorun hâlâ devam ediyor mu? Kablolu bağlanırken problem yok wifiye gelince cok kötü indirme hızı 500-900Kb/s geçmiyor speedtest yapıyorum 33mbps çıkıyor tekniğe yazdım sorun yok diyor kablolu kullan büyük ihtimalle dönüş yapacağım. Daha 2 hafta bile olmadı ama geçişten dönebilirmiyim sıkıntı çıkarırmı firmalar
Merhaba hocam. Şu anlık sorun çözüldü bir problem yaşamıyoruz.

Teşekkürler hocam size de. Nakil konusuna gelirsek bu arada şu an siz indirimli fiyattan yararlanıyorsunuz dimi?
İndirimli derken hocam normal sitesindeki fiyat üzerinden daha faturam gelmedi Netspeedi soruyorsaniz 290₺ idi 429 a çıktı diye gıbıra geçtim 300 yazıyor 6 ay sonra 350 de 6 ay durabilecek miyim zannetmiyorum çok memnun kalmadım. Speedtestte 33/11 çıkıyor pingde 15 ama gel gör ki indirme vs düşük

İndirimli derken hocam normal sitesindeki fiyat üzerinden daha faturam gelmedi Netspeed'i soruyorsaniz 290₺ idi 429'a çıktı diye gıbıra geçtim 300 yazıyor 6 ay sonra 350 de 6 ay durabilecek miyim zannetmiyorum çok memnun kalmadım. Speedtest'te 33/11 çıkıyor pingde 15 ama gel gör ki indirme vs düşük.

Başlık açsaydınız yardımcı olurdum hocam. Ben gıbırdan kaçalı bir buçuk sene oldu. Oyunlarda paket kaybı var o firmada. Temsilci de her zamanki gibi normal diyor. Geçişlerde 90 gün süre var onu doldurmanız gerek.

İndirimli derken hocam normal sitesindeki fiyat üzerinden daha faturam gelmedi Netspeedi soruyorsaniz 290₺ idi 429 a çıktı diye gıbıra geçtim 300 yazıyor 6 ay sonra 350 de 6 ay durabilecek miyim zannetmiyorum çok memnun kalmadım. Speedtestte 33/11 çıkıyor pingde 15 ama gel gör ki indirme vs düşük
Hocam siz bence de @Emre Nxt hocamın dediği gibi ayrı bir konu açıp etiketleyin yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı