Geçen seneden beri NetSpeed kullanıyorum ve her 3-4 ayda bir böyle problem oluyor. Gerçekten inanılmaz.Yarın ilk işim bu firma olan bağımı koparmak. Bu kadar saçma bir iş olamaz.
Evet hocam genel bir problem varmış.Genel bir sıkıntı var galiba benim internette yavaş şu an bayağı.
Sorun hala devam etmekte maalesef. Bir gelişme yok klasik NetSpeed.Hocam aynı sorun bende de var şu an sizde nasıl?
Hocam şu an isteseniz bile bağlanamazsınız boşuna kendinizi yormayın. ISS'nin düzeltmesini beklemek zorundayız şu anda.40 dakikadır müşteri hizmetine bağlanmaya çalışıyorum ama bağlanmıyor ümidi kestim. Pişman olacak gibiyim internet zaten her gün yavaşlıyor modemi kapat aç yapıyorum öyle düzeliyor böyle bir sorunda var mı sizde?
Şu an maalesef deneyemiyorum EF'nin maçı çok önemli. Deneyen arkadaşlar varsa geri bildirimde bulunursa çok iyi olur.An itibariyle benimki düzelmiş durumda, sizde durum nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.