Bu kopma olayını anlayamadım bence altyapı ile alakalı ya da bilmiyorum çünkü ben hiç böyle sorunlar yaşamıyorum.

Desteğe ne yazdınız hocam? Ben geçtiğim günden beri kopmalardan bıktım iyice. Çıkmayı bile düşünüyorum ciddi ciddi.
Bu kopma olayını anlayamadım bence altyapı ile alakalı ya da bilmiyorum çünkü ben hiç böyle sorunlar yaşamıyorum.
Türk Telekom hattın 16 Mbps'ye kadar desteklediğini söylemişti ve daha yüksek hız alamayacağımı belirtmişti. Şu an Netspeed'in sitesinden altyapı sorgulaması yaptım ve bu hız çıktı, nasıl oluyor?Eki Görüntüle 1240218
Peki hattındaki durduk yere kopmalar neden kaynaklıymış? Bunu söylediler mi?Hat değerlerimi attım ve Netspeed'e geçmeden önce hiç kopma yaşamadığımı söyledim düzeltiler.
Modem hat bilgisini paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız.Ben direkt hattım mükemmel olduğu halde kopmalar yaşıyorum dedim ve hat değerlerim sınırda sanıp hızımı 24 Mbps'e düşürdüler. Desteği arayıp hızımı tekrar yükselttirdim ve bu konudan bahsettim. Modeme ve hattıma suç attılar yine klasik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.