Böyle sorular saçma geliyor bana artık, TurkNet gibi bir sağlayıcı varken diğerlerini düşünmenin bile anlamı yok. Evet belki hepsi aşağı yukarı aynı hızı verir çünkü altyapı aynı sonuçta. Hiçbir sağlayıcı biz 75 diyoruz 50 verelim ama demez yani hepsi 75'lik gönderir hepsinden de aşağı yukarı aynı hızı alırsın. Bunun dışında kesintiler altyapı kaynaklı ise bütün sağlayıcılarda yaşarsın sağlayıcı merkezli bir sorun diğerlerinde olur mu bilmiyorum ana TurkNet'te yaşamadım. Hız düşmesi olmadı. Oyun oynuyırsan Online olarak da TurkNet tabii de çok daha iyidir çünkü ping giriş çıkış hızları olarak ülkenin en iyi pingini sağlıyorlar.
Birkaç ay önce bir arkadaş ile bu konuyu tartışıyorum başka bir forumda, hız testi sonuçlarını istedim 45 down 8 Upload alıyordu, Millenicom kullanıyordu. Ping değeri 28 idi. 28 ping ne yahu hız testinde 28 ping mi olur? Benim hız testi sonucumda 5 ping vardı sabit bir şekilde. Valorant gibi TR SW oyunlarda 7-8 ping ile oynuyorum. Kısacası TurkNet her anlamda şu an Türkiye'nin en iyi fiyat performans İnternet sağlayıcısı. İnternet teki saçma sapan boş eleştirilere takılıp aklınızı kadıştırmanızın bile anlamı yok denedim gördüm. Aileme TurkNet aldıran kadar canım çıkmıştı bu kötü yorumlar yüzünden şimdi böyle şeylerde ilk bana sorar oldular.