Netspeed mi TurkNet mi?

benserdar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Daha önce TurkNet için sormuştum ama şimdi Netspeed de ilgimi çekti.
Samsun Atakum'dayım ve Superonline kullanıyorum ve hiç memnun değilim.

TurkNet ve Netspeed firmasından birine geçeceğim tabii ama hepsi de başka ISS'leri kullanıyorlar.

Netspeed > 200 megabit 500 TL.
TurkNet > 100 megabit 500 TL.

TurkNet ile daha önce çalıştım ve memnundum. Ama Netspeed'in hizmet kalitesi nasıldır bilemiyorum.
Sizce Netspeed mi TurkNet mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Daha önce TurkNet için sormuştum ama şimdi Netspeed de ilgimi çekti.
Samsun Atakum'dayım ve Superonline kullanıyorum ve hiç memnun değilim.

TurkNet ve Netspeed firmasından birine geçeceğim tabii ama hepsi de başka ISS'leri kullanıyorlar.

Netspeed > 200 megabit 500 TL.
TurkNet > 100 megabit 500 TL.

TurkNet ile daha önce çalıştım ve memnundum. Ama Netspeed'in hizmet kalitesi nasıldır bilemiyorum.
Sizce Netspeed mi TurkNet mi?

2side çok pahalı.

Altyapında sorun yoksa ve direkt turknet altyapısına dahil değilsen ev kullanıcısının fark edebileceği farklar yok. En azından ben fark etmedim. Altyapı arızasında ikisi de vasat firmalar, kendi ekipleri yok ya da o kadar hantal ki bana gelene kadar abonelik iptal ettim. Turk Telekom ekiplerini gönderiyorlar onların da pek umrunda değil.

TurkNet alınır, parasına değer.

Hayır degmez çok ilgisizler parayı aldıktan sonra umursamazlık yaparlar sandım başvuruyorum WhatsApp'dan iletişime geçeceklerini söylüyorlar altyapı için hiçbir zaman mesaj atmadılar.

Hayır degmez çok ilgisizler parayı aldıktan sonra umursamazlık yaparlar sandım başvuruyorum WhatsApp'dan iletişime geçeceklerini söylüyorlar altyapı için hiçbir zaman mesaj atmadılar.
Aslında çok güvenilir sponsoru var hocam, size denk gelmiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı