Netspeed mi TurkNet mi?

3-4 senedir TurkNet kullanıyorum, ayda yılda bir 20-30 dk lik kesinti olması dışında bir sorun olmadı. Şahsen memnunum. İlgisiz değil de müşteri hizmetleri yok, sen arıza bildirimi bırakıyorsun onlar Türk Telekom çalışanı gönderiyorlar ama öncesinde Vodafone kullanıyordum müşteri hizmetleri varken de bir halt olduğu yoktu, tek yaptıkları modemi resetlemek. O yüzden o kafana takılmasın. Bu dediğim Netspeed için de geçerli hangisinin verdiği hız daha iyi ise onu al kullan.

Merhaba,
Daha önce TurkNet için sormuştum ama şimdi Netspeed de ilgimi çekti.
Samsun atakum'dayım ve Superonline kullanıyorum ve hiç memnun değilim.

TurkNet ve Netspeed firmasından birine geçeceğim tabii ama hepsi de başka ISS'leri kullanıyorlar.

Netspeed > 200 megabit 500 TL.
TurkNet > 100 megabit 500 TL.

TurkNet ile daha önce çalıştım ve memnundum. Ama Netspeed'in hizmet kalitesi nasıldır bilemiyorum.
Sizce Netspeed mi TurkNet mi?

TurkNet asla önermiyorum hocam. Yaklaşık 3 ay önce geçtim ve gectigim günden beri kopma sorunları bitmiyor. Gece, sabah, öğlen, akşam hiç fark etmiyor. Oyun oynamaya çalışıyorum internet gidiyor, film izlemeye çalışıyorum internet gidiyor. Evet 5 dakika içinde geri geliyor fakat durum çok sinir bozuyor hatta bazı zamanlarda artık Wi-Fi'yi kapatıp mobil veriden devam ediyorum. Ek olarak sorun oluştuğunda konuşabileceğin bir numara bile yok. Müşteri hizmetlerini sorun için aradığında biz sadece kayıt işlemlerine bakıyoruz teknik desteğe yazın diyorlar. Teknik desteğe yazdığın zaman da saha ekibini yönlendireceğiz diyorlar lakin kaç ay geçiyor hala daha sorun çözülemiyor. Ben bu ay iptali gerçekleştireceğim. Ek olarak bu ay zam da geldi 500 TL oldu.

TurkNet asla önermiyorum hocam. Yaklaşık 3 ay önce geçtim ve gectigim günden beri kopma sorunları bitmiyor. Gece, sabah, öğlen, akşam hiç fark etmiyor. Oyun oynamaya çalışıyorum internet gidiyor, film izlemeye çalışıyorum internet gidiyor. Evet 5 dakika içinde geri geliyor fakat durum çok sinir bozuyor hatta bazı zamanlarda artık Wi-Fi'yi kapatıp mobil veriden devam ediyorum. Ek olarak sorun oluştuğunda konuşabileceğin bir numara bile yok. Müşteri hizmetlerini sorun için aradığında biz sadece kayıt işlemlerine bakıyoruz teknik desteğe yazın diyorlar. Teknik desteğe yazdığın zaman da saha ekibini yönlendireceğiz diyorlar lakin kaç ay geçiyor hala daha sorun çözülemiyor. Ben bu ay iptali gerçekleştireceğim. Ek olarak bu ay zam da geldi 500 TL oldu.

Altyapı kaynaklı kopma yaşıyor olabilirsin VDSL kullanıyorsun muhtemelen hat değerlerini atar mısın?

Altyapı kaynaklı kopma yaşıyor olabilirsin.

O işler o kadar kolay olmuyor hocam. Şu ana kadar 4 firma değiştirdim. Altyapı aynı altyapı ve şu ana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ayrıyeten aynı şehirde tamamen farklı yerlerde oturan dayım da TurkNet kullanıyor onun da yüksek ping ve sürekli kopma sorunu var. Sen söylemeden söyleyim modem kaynaklı da değil :).

O işler o kadar kolay olmuyor hocam. Şu ana kadar 4 firma değiştirdim. Altyapı aynı altyapı ve şu ana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ayrıyeten aynı şehirde tamamen farklı yerlerde oturan dayım da TurkNet kullanıyor onun da yüksek ping ve sürekli kopma sorunu var. Sen söylemeden söyleyim modem kaynaklı da değil :).

Anladım forumturknet sitesinde konu aç istersen hocam.

Daha önce 5 kere desteğe yazdım. 2 defa arızayı giderdik diye dönüş yaptılar 2 gün gerçekten hiç sorun yaşamadım fakat sonra devam etti. Diğerlerinde ise saha ekibini yönlendiriyoruz dediler fakat hiçbir işe yaramadı.

Sen yine de hat değerlerini atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı