NetSpeed nasıl bir ISS?

Geçsen ne olacak, TT huzur mu veriyor? 2 gündür gece saat 02:00 oldu mu interneti kesiyor. Allahtan Türknet bilgilendirme yapıyor. Yoksa kafayı yerdik herhalde.

Bende TT'nin fiyatı fazla istemesinden dolayı NetSpeed'e geçmeye karar verdim. Hatta gerekli belgeleri yarın kargo ile yollayacağım. Türk Telekom dışında bu iş biraz şans işi gibi. Altyapına ve bulunduğun bölgede ki yoğunluğa göre değişebiliyor alacağın hizmetin durumu. Kısacası denemeden bilemezsin ancak ben tahhüt olmadığından dolayı kullanıp ona göre yola devam edeceğim. Bana sorarsan fiyatı dert etmiyorsan en sağlamı kötünün iyisi olarak yine Türk Telekom.

Bağlandıktan sonra hız testi yaptığınızda sonuçları atarsanız güzel olur ben de NetSpeed düşünüyorum da.
Bu sabah 10:00 gibi bağlandım hocam, hız testi şu şekilde. Alt yapım 65 Mbps gösteriyordu benim kullandığım paket ise 35 Mbps.

Aldığım hız;

Bu sabah 10:00 gibi bağlandım hocam, hız testi şu şekilde. Alt yapım 65 Mbps gösteriyordu benim kullandığım paket ise 35 Mbps.

Aldığım hız;

Eki Görüntüle 798033
Eki Görüntüle 798045
Mükemmel. Hocam hayırlı olsun. Cmd de şunları yazıp atar mısınız?

tracert vie.valve.net

tracert tr.leagueoflegends.com

tracert riot.de

Bir de Speedtest üzerinden bir Frankfurt sunucusunu seçip Test atar mısınız?

Aldığım hız;

Eki Görüntüle 798033
Eki Görüntüle 798045
Değerli hocam bir de Speedtest Kablolu üzerinden mi yoksa Kablosuz üzerinden mi yapıldı?

Teşekkür ederim, kablolu bağlanıyorum. Değerler iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…