NetSpeed nasıl bir ISS?

3 ay önce bağlattım, geldikleri gün kurulum yapıldı fakat 4 gün bir gecikmeyle bağlandı internetim.

Özetle:
  • 3 aylık süreçte kopma yaşamadım.
  • 75 Mbps download ve 5 Upload olarak aldım paketi, taahhüt ettikleri hızı verdiler, hatta daha üstünü bile verdikleri oldu bazı günler. (85-89 mbps download, 8-10 mbps upload bile gördüm)
  • Bir sorun olduğunda aradım ertesi gün çözdüler.
  • Bazen bakım yapıldığı için ayda 1 kere ve 1-2 saat kadar olmak üzere kesinti yaşadım o kadar.
Halen kullanmaktayım, sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Altyapı Türk Telekom vdsl. Türk Telekom kullanıyorum şu an ve hem fiyatları tuzlu.

Şu an Türk Telekom kullanıyoruz zaten ama fiyatları çok tuzlu bir de müşteri hizmetleri biraz geçiştirmeye çalışıyor.
Netspeed deneyin bence hocam.

3 ay önce bağlattım, geldikleri gün kurulum yapıldı fakat 4 gün bir gecikmeyle bağlandı internetim.

Özetle:
  • 75 Mbps download ve 5 Upload olarak aldım paketi, taahhüt ettikleri hızı verdiler, hatta daha üstünü bile verdikleri oldu bazı günler. (85-89 mbps download, 8-10 mbps upload bile gördüm)
  • Bazen bakım yapıldığı için ayda 1 kere ve 1-2 saat kadar olmak üzere kesinti yaşadım o kadar.
Ping nasıl dedikleri gibi akşam düşüş oluyor mu hızda?
Netspeed deneyin bence hocam.
Deneyeceğim. Kendileriyle yarın konuşayım detaylıca.

Özetle:
Şunları duymak mutlu ediyor. Lütfen ping sonuçlarınızı paylaşır mısınız? Cmd'ye ping vie.valve.net yazıp sonuçları atar mısınız? İyiyse bende yakın zamanda geçeceğim. Bıktım şu Türkiye internet sorunlarından. Lütfen bu firma iyi olsun. Hocam ping sonuçlarınızı merakla bekliyorum.

Özetle:
Müsait olduğunuz zamanda cmdden tracert 80.84.167.204 yapıp sonuçları atarsanız memnun olurum.

Hocam siz Comnet kullanmıyor muydunuz?
Kullanıyorum değerli hocam. İç yüzlerini gördüm. @Tortue hocamla bizzat şahit olduk. Acilen çıkmam lazım. Yanlış yola girdik. Comnet'ten uzak durun. Müşteri hizmetleri başta çok sıcak. Sonrasında ise memnun değilseniz çıkın diyorlar. Ne cürret.

Kullanıyorum değerli hocam. İç yüzlerini gördüm. @Tortue hocamla bizzat şahit olduk. Acilen çıkmam lazım. Yanlış yola girdik. Comnet'ten uzak durun. Müşteri hizmetleri başta çok sıcak. Sonrasında ise memnun değilseniz çıkın diyorlar. Ne cürret.
Sorun olmazsa ne gibi sorunlar yaşadığınızı söyler misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı