NetSpeed nasıldır?

ilke.g

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Vodafone evde internet kullanmaktayım ama bu son zamanlarda pingim gerçekten artmaya başladı ve verdikleri pakete göre fiyatları da fazlaydı. 15 Ekim'de taahhütüm bitecek ve NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorgulama sonucunu görsel olarak ekledim. Acaba kullanan var mı? İyi midir? Bu altyapı sonucu iyi midir? vs. bilgilendirirseniz veya fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

netspeed altyapı sorg..png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullanıyorum 1 yıla yaklaşıyor.VDSL 75 Dowland 4 Upload var.Hiç kesitni falan olmadı VDSL Olmasına rağmen Nevşehir'de CSGO da 50Ping alıyorum,Eski internetim 70 80 falandı.
Berbat ötesi rezillik. 1 Mbps alıyorum.
Hiç arayıp sordunuz mu ? Normal değil veya altyapınızda sıkıntı var.

Hocam kullanıyorum 1 yıla yaklaşıyor.VDSL 75 Dowland 4 Upload var.Hiç kesitni falan olmadı VDSL Olmasına rağmen Nevşehir'de CSGO da 50Ping alıyorum,Eski internetim 70 80 falandı.

Hiç arayıp sordunuz mu ? Normal değil veya altyapınızda sıkıntı var.
Kablolarda galiba bir sıkıntı varmış ama gelip bakmıyorlar yapmıyorlar da umurlarında bile değil. Normalde 8 Mbps almam lazım ama 1 Mbps alıyorum.

Kablolarda galiba bir sıkıntı varmış ama gelip bakmıyorlar yapmıyorlar da umurlarında bile değil. Normalde 8 Mbps almam lazım ama 1 Mbps alıyorum.
Bakması gereken kişiler Netspeed değil Türk Telekomun kendisidir. Türk Telekom da sıkıntınız var Netspeed ile değil.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Vodafone evde internet kullanmaktayım ama bu son zamanlarda pingim gerçekten artmaya başladı ve verdikleri pakete göre fiyatları da fazlaydı. 15 Ekim'de taahhütüm bitecek ve NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorgulama sonucunu görsel olarak ekledim. Acaba kullanan var mı? İyi midir? Bu altyapı sonucu iyi midir? vs. bilgilendirirseniz veya fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 662734

Merhaba Kablonet öneririm eğer altyapınız iyiyse çok iyi olur kesinlikle Türk Telekom'dan uzak durun.

Hız değeriniz yani altyapınız gayet güzel. Şahsen bende 1 yıla yakın hatta belki aşkın süredir kullanıyorum ve arada bir internetin kopması dışında başka bir şikayetim yok. Arada birden kastım da 5-6 günde bir gibi düşünebilirsiniz. Onda da modemi açıp kapatınca düzeliyor. Yani 84 TL'ye 75 Mbps hız aldığımı düşününce ben gayet memnunum, öneririm.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Kablonet altyapım yok maalesef. Ben de 75lik paketi almayı düşünüyorum. Zaten taahhüt olmadığı için bir sıkıntı olursa çıkış işlemi yapılabilir.

Merhaba
Ben kablonet kullanıcısıyım 100mbs 500gb paketi hız konusunda sıkıntı yaşamadım ancak sürekli online oyun oynadığım için ping değerlerinden memnun kalmadım. Exitlag kullaniyorum o da ek maliyet oluyor. Geçen hafta cuma günü netspeed e başvurdum. Bugün modemi yolladılar yarın içinde kurulum randevusu verdiler. Benim kablolarım 15 senelik sorun yaşamamak için bağlantı sonrası ankastre den 50metre Cat6 kablo çekeceğim sonrasında sizi bilgilendirebilirim. Altyapı kadar iç kablolarda çok önemli ek gibi faktörler sorun yaratabiliyor bilginize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı