Netspeed nasıldır?

Hocam başvuruda aklınıza takılan başka bir soru olursa yazarsınız. Kafanıza takılan bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bu davet kodunun özelliğini de söyleyeyim. Faturanızı son ödeme tarihini geçirmeden ödediğinizde iki taraftan da 5 TL indirim düşülüyor. Benim faturalarım otomatik ödemeye tabi olduğu için benden yana bir gecikme olması pek olası değil.
Tamamdır hocam çok çok sağ olun. Umarım memnun kalacağım. Elinize sağlık yardımlarınız için. Kafama takılırsa yazarım elbette. İyi geceler dilerim.
Hocam konuyu hortlattım , kusura bakmayın ama Allah sizden razı olsun. Sayenizde bağlattık az önce neti. Vodafoneden kat kat iyi gözüküyor değerler. 75 Mbps paket aldım ve 72 73 veriyor neredeyse , ping değerleri de gayet iyi. Çok teşekkürler , davet kodunuzu da kullanmış bulunmaktayım. Teşekkürler yeniden.
1648482228953.png

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok çok sağ olun. Umarım memnun kalacağım. Elinize sağlık yardımlarınız için. Kafama takılırsa yazarım elbette. İyi geceler dilerim.
Hocam konuyu hortlattım , kusura bakmayın ama Allah sizden razı olsun. Sayenizde bağlattık az önce neti. Vodafoneden kat kat iyi gözüküyor değerler. 75 Mbps paket aldım ve 72 73 veriyor neredeyse , ping değerleri de gayet iyi. Çok teşekkürler , davet kodunuzu da kullanmış bulunmaktayım. Teşekkürler yeniden.Eki Görüntüle 1344686
Nerede oturuyorsunuz? Bu kadar olmaması gerekiyor pingin. İnşallah bende de bu kadar olmaz. Tabii Vodafone'ye göre çok iyi.

Benim için çok bi problem arz etmiyor. Valorantta eskiden 40 50 alırken şuan 28 30 arası dolaşıyor. 1.6 oynuyorum ayrıca. Onda da 80 90 ms alıyordum nedense. Şuanda 28 30 o da.
Baya düşmüş. Ah bu Vodafone yok mu.😀 Hayırlı olsun, gülerek kullanın.

Hocam konuyu hortlattım , kusura bakmayın ama Allah sizden razı olsun. Sayenizde bağlattık az önce neti. Vodafoneden kat kat iyi gözüküyor değerler. 75 Mbps paket aldım ve 72 73 veriyor neredeyse , ping değerleri de gayet iyi. Çok teşekkürler , davet kodunuzu da kullanmış bulunmaktayım. Teşekkürler yeniden.Eki Görüntüle 1344686
Hocam hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız hizmetinizden. SNR değerleriniz nasıl? Modeminizin marka/modeli nedir? Hızınızı eksiksiz aldığınıza sevindim.

Hocam hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız hizmetinizden. SNR değerleriniz nasıl? Modeminizin marka/modeli nedir? Hızınızı eksiksiz aldığınıza sevindim.
Hocam SNR değerlerinin ne kadar nasıl olması gerektiğini bilmiyorum , ssi aşağıya bırakayım. Modemim TP-Link VR300 AC1200.
1648495762982.png

Hocam SNR değerlerinin ne kadar nasıl olması gerektiğini bilmiyorum , ssi aşağıya bırakayım. Modemim TP-Link VR300 AC1200.Eki Görüntüle 1344913
11.8 gelmiş. Kafi. Sınır bir değer. 6-7 ve aşağısında kopmalar yaşama ihtimaliniz gerçekleşir. Eğer böyle bir durum olursa Netspeed'i arayıp birer birer Mbit düşürülmesini istersiniz. Hız düştükçe SNR değeri biraz biraz artar. Downstream kısmına bakarak yazdım. Zaten upstream de Upload hızları sınırın katlarca aşağısında olduğu için sorun oradan yana yaşanmıyor. Downstream kısmında yaşanıyor.

Umarım hizmetinizden memnun kalırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı