Ek olarak evrakları ilettiğiniz zaman sesli onay için aranacaksınız. Bu sırada taahhütünüzün bittiği tarihi iletirseniz evrakları o tarihte işleme alıyorlar. Churn işlemi bayram döneminde nasıl gerçekleşir inanın kesin bilgim yok fakat normal işleyişte TT'den olan aboneliğinizi 48 saat içerisinde kendi üzerlerine alıyorlar.
Kendi durumuma bakarsanız 6 gün önce evrakları teslim etmiştim taahhütümden. 1 günde ulaştı sesli onay için arandım. Onay verdim 47. saatte TT bağlantım kesildi, ev telefonu dial sesi kesildi ve telefonuma Netspeed kullanıcı adı ve şifrem gönderildi. Bu sayede geçiş sürecinde kesintisiz hizmet alabildim ve taahhütüm bitmeden 3 gün önce geçişim tamamlanmış oldu. O ay da düşük bir fatura ödedim normal ödediğime göre. 3 gün kullanmayışımı da kesmiştiler.
Ev telefonunuz var mı? Online başvuru yaparken bunu iptal ettirmeniz için PSTN iptal dilekçesi gönderilecek mailinize, başvuru evrakları ile birlikte. Evrakları çıkartın, kimlik fotokopisi de çıkartıp en yakın MNG kargo şubesine ücretsiz kargo kodu ile Netspeed'e ileteceksiniz.
Neden 16 Mbit alıyorsunuz? ADSL mi altyapınız? VDSL boş port mu yok? Kimse bunları sormamış. Netspeed kullanacaksanız VDSL'de makul paketleri bulunuyor çünkü 100 haricinde.
Port yok sorunu yaşadım, CIMER BTK AÇIKKAPI @TTDestek ve bilimum birkaç kaynağa daha şikayette bulundum. 28 günde port açıldı VDSL'e geçişimi yaptırdım sesli onay ile. O zamandan beri de Speedmax Avantaj 35 Smart paketini kullanıyorum.
goknet.com.tr
Altyapı durumunu öğrenebilir miyiz? VDSL varken ADSL'de 1 Mbit köhne upload hızında kalmak akıl karı değil.