Netspeed nasıldır?

foxnturret

Decapat
Şu anda aktif olarak TurkNet'in 100Mbps fiber paketini kullanmaktayım. TurkNet'in yaptığı zam nedeniyle Netspeed'in 200Mbps paketine geçmek istiyorum. Netspeed nasıldır? Sorun yaşar mıyım? Kullananlar görüşlerini yazabilir mi?

Şu anda aktif olarak TurkNet'in 100Mbps fiber paketini kullanmaktayım. TurkNet'in yaptığı zam nedeniyle Netspeed'in 200Mbps paketine geçmek istiyorum. Netspeed nasıldır? Sorun yaşar mıyım? Kullananlar görüşlerini yazabilir mi?

2 ay sonra bende geçeceğim konu işime yarayacak teşekkür ederim.

3 arkadaşım kullanıyor üçüde arada sırada oluşan kopmalardan şikayetçi. Biri yeni modem aldı problemi devam ediyor. Tokat bölgesi bu şekilde başka bölgeler hakkında bilgim yok. (TürkNet kullanıyorum muhtemelen Telokomun aynı fiyatlı tarifesine geçeceğim en azından 2 yıl ödeyeceğim fiyat belli.)

Netspeede geçtikten sonrw mobil oyunlara giremiyorum ki suçu telefonumda buluyorlar. Hız akşamları yerlerde ben önermem müşteri hizmetleri var ama en azından.

Netspeed'e geçtikten sonrw mobil oyunlara giremiyorum ki suçu telefonumda buluyorlar. Hız akşamları yerlerde ben önermem müşteri hizmetleri var ama en azından.

Altyapım var GigaFiber Netspeed'e geçmek yerine GigaFiber kullanmak daha mi mantıklı olur sizce?

4 5 yıldır kullanıyorum Aydın'dayım, bir arkadaşıma da tavsiye ettim o da uzun zamandır kullanıyor İstanbul'da. Genel olarak bir sorun yaşamadım. FPS oyunları oynuyorum 2 3 kere ping sorunu oldu sadece onun haricinde yıllardır memnunum.

1.5 seneyi aşkındır kullanıyorum. Aldığımdan beri sanırım hiç müşteri hizmetlerini arama gereği duymadım. Arasan bile ilgililer. Benim bölgemde sadece akşam hız düşüşü olabiliyor. Onun dışında güzel. Öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı