NetSpeed rezaleti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geçmişi yok dediğiniz firma 8 yıllık?!

Bilip bilmeden geçmişi yok bilinmedik diye yorum yapmayın. Bir şekilde biliniyor ki insanlar geçiyor.

Bugün Eylül'ün 5’i ve hala sorunum giderilmedi. İptal etmek istiyorum dedim. Saha ekiplerini yönlendirelim randevu verelim, dediler. Verin dedim veremiyoruz sistem sorunlu dediler.

Şaka gibiler gerçekten...

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmişi yok, tecrübe yok. İnsanlar geçiyor çünkü ucuz fiyata iyi fırsat görüyor. Neden bu kadar ucuz?
Sonra ne oluyor gelip burada konu açıyor. Fiber alt yapınız varsa Süperonline yoksa TTNET. Bunları da beğenmiyorsanız KabloNet. Bu firmalar kendi alt yapılarına sahip olan telekominasyon hizmeti veren gerçek firmalar 10-20 liradan kurtarayım derken haliniz perişan.

Altyapım en fazla 8Mbit destekliyor. Bundan önce TT’ye para kazandırmak istemediğimden Vodafone’a geçmek istedim ancak dağlar gibi olan şikayetler beni korkuttu. Bu firmaya bir şans vereyim dedim ancak sonuç rezillik. Ülkede sanki internet uygunmuş gibi yazmışsınız ama küçük bir karşılaştırmayla fiyatların ne kadar kazık olduğunun farkına varamamışsınız. İnsanlar doğal olarak ucuza yönelecek ki fiyatı yüksek tutan firmalar aşağıya çekmek zorunda kalacak. Siz çok memnunsunuz belli ki bu fiyatlardan ancak kimse asgari ücretin 7’de birini internete vermek istemiyor, zorunda da değil. (Türk telekom AKN’siz paket 227₺)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgemde sadece Türk Telekom VDSL mevcut. Kullandığım paket (80 TL 100/4 Mbit AKN'siz, tahaahütsüz). Türk telekom aynı hizmeti 24 ay tahaahüt verirsem 407,11 TL'ye sağlıyor. 10 lira 20 liradan bahsetmeniz garip.

Bölgemde sadece Türk Telekom VDSL mevcut. Kullandığım paket (80 TL 100/4 Mbit AKN'siz, tahaahütsüz). Türk telekom aynı hizmeti 24 ay tahaahüt verirsem 407,11 TL'ye sağlıyor. 10 lira 20 liradan bahsetmeniz garip.
Aynı firmadan aynı paketten farklı fiyatlardan bahsediyorsunuz anlayamadım.
Olmayan interneti AKN'siz vermeye çalışmaktan iyidir. Ben performans ve hizmet olarak bakıyorum.
Ben size yanlış yaptığınızı söylemiyorum. Ben 35 Mbps 100GB ( AKN sonrası 16Mbps) 72TL'ye kullanıyorum TTNET. Sen gerçekten süper hızlı bir internete ve sınırsız kotaya ihtiyaç duyuyorsan zaten bir işler yapıyorsundur ve kazancın vardır projen vardır. Normal bir insanın yaşamında 16 yeterli bir hız. AKN sonrası 3Mbps yeterli bir hız. Yıllarca kullandım bu şekilde ve hiç bir oyunu oynarken bana zorluk çıkarmadı.
24 Mbps nasıl fiber oluyor?
Superonline paketlerinde 16-24-35-50-100 Mbps paketler var bunlar fiber hızlar. Fiber dediğinde hızın birden uçmuyor aldığın pakete göre hız veriyorlar. Superonline "*NET HIZLAR" yazar paketlerin altına. 24 dediyse hep 24 alırsın. -e kadar ibaresi yoktur fiber için.

Aynı firmadan aynı paketten farklı fiyatlardan bahsediyorsunuz anlayamadım.
Türknet kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı ile bahsettiğim şey bu. Türknet'e 80 TL ödüyorum. Aynı paketi Türk Telekom 407,11 TL karşılığında bana sağlıyor. 16 Mbit sonrası 3 Mbite düşmek yeterli diyorsunuz. Yeni nesil bir oyun indirmeniz 3 Mbit ile ne kadar sürüyor?

Sorunumu nihayet çözdüler. Konu silinebilir.

Hanginiz her gün sürekli oyun indiriyor ? Normalinden 2 kat daha yavaş indirseniz ne olur. Gece bırakın insin ve ya yavaş yavaş indirin. Ben insanların aceleciliğini hız severliğinin bunun amacını anlamıyorum sadece.
Sorunumu nihayet çözdüler. Konu silinebilir.
Sorun neymiş? Aşamaları bizimle paylaşabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…