NetSpeed rezaleti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TT'den çok şikayet eden var da gerçekten o kadarda değiller. 45TL' ye 16 Mbps 75GB AKN olan paket kullandık hat en fazla 12 Mbps desteklediğinden kopmalar oluyordu onun haricinde hiçbir sorun yaşamadık ama faturaları ödemeyi günleri geçmeden ödemek gerekiyor ki sizi yüksek gelen fiyatlar üzmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanginiz her gün sürekli oyun indiriyor ? Normalinden 2 kat daha yavaş indirseniz ne olur. Gece bırakın insin ve ya yavaş yavaş indirin. Ben insanların aceleciliğini hız severliğinin bunun amacını anlamıyorum sadece.

Sorun neymiş? Aşamaları bizimle paylaşabilirsiniz.

Hocam Telekomla olan bir sorundan kaynaklıymış ortak bilmem ne bir şeyler dedi ama hatırlamıyorum. Benim anladığım telekom sıkıntı yaratıyor...
Konuyu nasıl silebilirim arkadaşlar?

Türknet kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı ile bahsettiğim şey bu. Türknet'e 80 TL ödüyorum. Aynı paketi Türk Telekom 407,11 TL karşılığında bana sağlıyor. 16 Mbit sonrası 3 Mbite düşmek yeterli diyorsunuz. Yeni nesil bir oyun indirmeniz 3 Mbit ile ne kadar sürüyor?

Türknet'ten 80₺'ye aldığınız hizmetler neler?

VDSL/VDSL2'ye fiber internet demeleri beni biraz güldürüyor. bkz. Fiber Optik Kablo Nedir?
Bilgimizi konuşturunca da, saha dolabına kadar fiberle oradan apartmana bakır kablo ile geliyor diyorlar. Ben belki saha dolabına 5 km uzaklıkta oturuyorum, nasıl fiber olmuş oluyor böyle?

Not: TTNET VDSL (11.5 Mbps downloadım var).

Hocam Telekomla olan bir sorundan kaynaklıymış ortak bilmem ne bir şeyler dedi ama hatırlamıyorum. Benim anladığım telekom sıkıntı yaratıyor...
Konuyu nasıl silebilirim arkadaşlar?
Konular silinmez. Silinmeye ihtiyaç yok sorun yaşayanlar forumda arama yapıp bu tür hataları nasıl çözüldüğüne bakabiliyor. En yukarıya problemin çözüldüğünü yazsan yeter.

Netspeed'in direkt sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Türk Telekom biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bilmeyen varsa yabancı ortaklar bizim bankalara olan borcunu ödeyemediği için zarar ettiklerini söyleyerek borçlarına karşılık hisselerini bankalara devredip çekildiler. Bir zamanlar asrın özelleştirmesiydi bu. Şu an bir yandan alt yapı geliştirmeleri sürdürülmeye çalışılıyor bir yandan da bu sıkıntılı süreç yönetilmeye çalışılıyor. Bir yandan da genel ekonomik sorun var.

Yaklaşık 2 aydır Netspeed abonesiyim. Geçenlerde bir ping sorunu yaşadım. Akşam 7-8 gibi başlayıp gece 12-1 gibi düzeliyordu sorun. Bayramın bitiminde pazar günü açmayacaklarını tahmin ederek Netspeed'i aradım. Tabi açmadılar malum tatil. Ancak ertesi gün ''Aramışsınız ulaşamamışsınız bir sorununuz mu vardı?'' diyerek beni aradılar. Şaşırdım. Sonra sorunumu anlattım. Bana bağlı olduğum serverda arıza olduğunu başka müşterilerinden de şikayet aldıklarını söylediler. 7 gün içinde sorununuz çözülecek Türk Telekom'la alakalı dediler.

Gerçekten de 7 gün sonra sorun çözüldü. Umarım sizin de sorununuz kısa süre içinde çözülür.

Konular silinmez. Silinmeye ihtiyaç yok sorun yaşayanlar forumda arama yapıp bu tür hataları nasıl çözüldüğüne bakabiliyor. En yukarıya problemin çözüldüğünü yazsan yeter.
Düzenle seçeneğini bulamadım hocam yardımcı olabilir misiniz?
Netspeed'in direkt sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Türk Telekom biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bilmeyen varsa yabancı ortaklar bizim bankalara olan borcunu ödeyemediği için zarar ettiklerini söyleyerek borçlarına karşılık hisselerini bankalara devredip çekildiler. Bir zamanlar asrın özelleştirmesiydi bu. Şu an bir yandan alt yapı geliştirmeleri sürdürülmeye çalışılıyor bir yandan da bu sıkıntılı süreç yönetilmeye çalışılıyor. Bir yandan da genel ekonomik sorun var.

Yaklaşık 2 aydır Netspeed abonesiyim. Geçenlerde bir ping sorunu yaşadım. Akşam 7-8 gibi başlayıp gece 12-1 gibi düzeliyordu sorun. Bayramın bitiminde pazar günü açmayacaklarını tahmin ederek Netspeed'i aradım. Tabi açmadılar malum tatil. Ancak ertesi gün ''Aramışsınız ulaşamamışsınız bir sorununuz mu vardı?'' diyerek beni aradılar. Şaşırdım. Sonra sorunumu anlattım. Bana bağlı olduğum serverda arıza olduğunu başka müşterilerinden de şikayet aldıklarını söylediler. 7 gün içinde sorununuz çözülecek Türk Telekom'la alakalı dediler.

Gerçekten de 7 gün sonra sorun çözüldü. Umarım sizin de sorununuz kısa süre içinde çözülür.

Hocam bana şu gün çözülecek gibi bir şey söylemediler hiçbir şey söylemediler arayacağız deyip geri dönüş yapmadılar dolayısıyla ben de biraz ürktüm açıkçası, ama nihayet bugün çözümlemişler.

Hocam bana şu gün çözülecek gibi bir şey söylemediler. Hiçbir şey söylemediler. Arayacağız deyip geri dönüş yapmadılar. Dolayısıyla ben de biraz ürktüm açıkçası, ama nihayet bugün çözümlemişler.
Bilgi verememelerinin nedeni muhtemelen onların da Türk Telekom'dan bilgi alamamış olmalarıdır. Umarım sorunsuzca internetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Netspeed en iyisi değil belki ama güzel bir alternatif bence.

Sevgili adminler lütfen konuyu çözüldü olarak düzenlesin veya ben nasıl düzenleyebilirim bilen var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı