NetSpeed rezaleti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Twitch ile içli dışlıyım. Sürekli bi oyun sirkülasyonu var piyasada. Gece bıraktığımız cihaz elektrik tüketmiyor mu? Ayrıca 80 Mbit download hızının yarısı 40 Mbit yapıyor. Ve siz 3 Mbit hızlardan bahsettiniz.
Anlatamadım galiba. Normal hızlardaki internet fiyatları normal. Aşırı hızlı bir internete ihtiyaç duyuyorsunuz bir iş yapıyorsunuzdur bir geliriniz vardır ödersiniz. 3Mbps her insana yeter.

Netspeed’de Türk telekomdan daha iyi değerler alıyorum arkadaşlar aynı hızda...

Netspeed en az üç katı daha iyi değerler veriyor.

Benim aktivasyonum yarına kadar halloluyor. Çok cana yakınlar ama biraz tecrübesizler. Bize anlattıklarına göre yeni çalışanlar almışlar bir yılda bizlerin sayesinde bir sürü insan geçmiş falan dediler teşekkür ettiler ve yakında modem kampanyası da yapacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri bilgi mi dedi? FTTH fiber daireye kadar fiber optik kablo gelir. FTTB sistem binaya kadar fiber gelir oradan evlere bakır ile çıkar. FTTC sistem mahalleye veya bölgeye gelir oradan evlere bakır ile gider buna VDSL denir. Yani neymiş yeni tip saha dolaplarında FTTC denirmis. Mahalleye Fiber kabin konup oradan evlere yine fiber optik kablo giden yerlerde var ama onlara yine FTTH denir.

Netspeed’de Türk telekomdan daha iyi değerler alıyorum arkadaşlar aynı hızda...

Netspeed en az üç katı daha iyi değerler veriyor.
Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz ? Hattınız max. kaç mbps destekliyor ? Bende 75 mbps kadar tarifesi ilgimi çekti. Fiyatı'da aylık 65 ₺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı