NetSpeed rezaleti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türknet'ten 80₺'ye aldığınız hizmetler neler?

Taahhütsüz, AKN'siz, 100 Mbit download ancak ben 75 üstünde herhangi bir değeri alıyorum. Upload 4 Mbit'e kadar genelde 3,75 alıyorum.

TurkNet, alabileceğim en yüksek hız olarak 32 mbps gösteriyor. TTNET Hipernet 24 mbps kullandım 22-23 alabiliyordum. Sizce 32'nin üzerinde alabilme şansım var mıdır? Tahminlerinizi bekliyorum.

Modem değerlerini paylaşırsanız yardımcı olur arkadaşlar.

Taahhütsüz, AKN'siz, 100 Mbit download ancak ben 75 üstünde herhangi bir değeri alıyorum. Upload 4 Mbit'e kadar genelde 3,75 alıyorum.

Modem değerlerini paylaşırsanız yardımcı olur arkadaşlar.

Bu mu yani hizmet anlayışınız? Bu arada bende 35Mbps'ye 3Mbps, 150GB AKN ve yeni modem aldığım için modem ücreti dahil 60₺ ödüyorum.

Prime ayrıcalıklarımı saymıyorum bile.

Hanginiz her gün sürekli oyun indiriyor ? Normalinden 2 kat daha yavaş indirseniz ne olur. Gece bırakın insin ve ya yavaş yavaş indirin. Ben insanların aceleciliğini hız severliğinin bunun amacını anlamıyorum sadece.

Twitch ile içli dışlıyım. Sürekli bi oyun sirkülasyonu var piyasada. Gece bıraktığımız cihaz elektrik tüketmiyor mu? Ayrıca 80 Mbit download hızının yarısı 40 Mbit yapıyor. Ve siz 3 Mbit hızlardan bahsettiniz.
Bu mu yani hizmet anlayışınız?

Ne olmalı peki? 150 Gb AKN'yi ben 1 haftada kullanıyorum?

Ben de NetSpeed kullanıyorum hiç sorun yaşamadım daha. Her sorunum hemen çözülmüştü. Pek de bir sorun yaşamadım açıkcası.

Twitch ile içli dışlıyım. Sürekli bi oyun sirkülasyonu var piyasada. Gece bıraktığımız cihaz elektrik tüketmiyor mu? Ayrıca 80 Mbit download hızının yarısı 40 Mbit yapıyor. Ve siz 3 Mbit hızlardan bahsettiniz.

Ne olmalı peki? 150 Gb AKN'yi ben 1 haftada kullanıyorum?

Sorun değil, 20₺'ye 300GB kota alabilirim fazladan aylık.

Fiber altyapı 20 MBPS'den başlar. Ben de TT 24 MBPS VDSL2 fiber kullanıyorum.
Fiber altyapı 20'den başlar diye bir şey yok. Fiber altyapının herhangi bir limiti(bildiğim kadarıyla) veya başlangıç noktası yok. 2 taraftaki cihazın kalitesi arttırıldıkça ulaşılabilir hız da artıyor.

6 Ay sonra bitiyor, kaldı ki zaten ödediğim fatura turarını Prime ayrıcalıklarından çıkarıyorum. Bedavaya kullanıyorum gibi düşünün.

Prime ayrıcalıkları benim kullanabileceğim birşey değil ne mutlu size.. En doğrusunu siz yapmışsınız biz bunca zaman boş yere bu düşüncemizi savunmuşuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı