Netspeed'in direkt sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Türk Telekom biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bilmeyen varsa yabancı ortaklar bizim bankalara olan borcunu ödeyemediği için zarar ettiklerini söyleyerek borçlarına karşılık hisselerini bankalara devredip çekildiler. Bir zamanlar asrın özelleştirmesiydi bu. Şu an bir yandan alt yapı geliştirmeleri sürdürülmeye çalışılıyor bir yandan da bu sıkıntılı süreç yönetilmeye çalışılıyor. Bir yandan da genel ekonomik sorun var.
Yaklaşık 2 aydır Netspeed abonesiyim. Geçenlerde bir ping sorunu yaşadım. Akşam 7-8 gibi başlayıp gece 12-1 gibi düzeliyordu sorun. Bayramın bitiminde pazar günü açmayacaklarını tahmin ederek Netspeed'i aradım. Tabi açmadılar malum tatil. Ancak ertesi gün ''Aramışsınız ulaşamamışsınız bir sorununuz mu vardı?'' diyerek beni aradılar. Şaşırdım. Sonra sorunumu anlattım. Bana bağlı olduğum serverda arıza olduğunu başka müşterilerinden de şikayet aldıklarını söylediler. 7 gün içinde sorununuz çözülecek Türk Telekom'la alakalı dediler.
Gerçekten de 7 gün sonra sorun çözüldü. Umarım sizin de sorununuz kısa süre içinde çözülür.