TurkNet, alabileceğim en yüksek hız olarak 32 mbps gösteriyor. TTNET Hipernet 24 mbps kullandım 22-23 alabiliyordum. Sizce 32'nin üzerinde alabilme şansım var mıdır? Tahminlerinizi bekliyorum.
Hanginiz her gün sürekli oyun indiriyor ? Normalinden 2 kat daha yavaş indirseniz ne olur. Gece bırakın insin ve ya yavaş yavaş indirin. Ben insanların aceleciliğini hız severliğinin bunun amacını anlamıyorum sadece.
Twitch ile içli dışlıyım. Sürekli bi oyun sirkülasyonu var piyasada. Gece bıraktığımız cihaz elektrik tüketmiyor mu? Ayrıca 80 Mbit download hızının yarısı 40 Mbit yapıyor. Ve siz 3 Mbit hızlardan bahsettiniz.
Twitch ile içli dışlıyım. Sürekli bi oyun sirkülasyonu var piyasada. Gece bıraktığımız cihaz elektrik tüketmiyor mu? Ayrıca 80 Mbit download hızının yarısı 40 Mbit yapıyor. Ve siz 3 Mbit hızlardan bahsettiniz.
Ne olmalı peki? 150 Gb AKN'yi ben 1 haftada kullanıyorum?
Fiber altyapı 20'den başlar diye bir şey yok. Fiber altyapının herhangi bir limiti(bildiğim kadarıyla) veya başlangıç noktası yok. 2 taraftaki cihazın kalitesi arttırıldıkça ulaşılabilir hız da artıyor.
Prime ayrıcalıkları benim kullanabileceğim birşey değil ne mutlu size.. En doğrusunu siz yapmışsınız biz bunca zaman boş yere bu düşüncemizi savunmuşuz.