NetSpeed tercih edilir mi?

Speedtest bu şekilde geneldede bu değerleri yakalıyor. Yine tekrar edeyim ara sıra 2-3 gün çalışma bakım falan gerekince internete girerken problemler yaşanıyor ve altyapınız da çok önemli görseldeki değerlere göre benim aldığım hızları rahat yakalarsınız(iç tesisat problemleri hariç).

Dosya Ekleri

• ntspd1.jpg
    ntspd1.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 58
1.5 seneye yakındır Netspeed kullanıyorum. Her operatörde olduğu gibi dönem dönem sıkıntılar olabiliyor. Bunlar genelde TT ile alakalı oluyor hatta. 35-6 paketimden aldığım değerler aşağıdaki gibidir. CS:GO'da 45-55 arası, Apex Legends'da 50-60 arası, PUBG'de 50-60 arası alıyorum. Genel olarak pingim tüm oyunlarda 45-60 arası oluyor. Bu İSS'ye geçtiğimden beri toplam 2 bilemedin 3 problem yaşadım. Hepsi TT kaynaklıydı. Bu tür problemler her İSS'de olur eğer TT altyapısını kullanıyorsa. Neyse demem o ki Netspeed şuan fiyatına göre en iyi performansı veren İSS'lerden biridir. Tabi biraz da şans ve altyapı işi bu.
1607739986087.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı