NetSpeed Uzun Süre Kullanım Deneyimi

Hocam altyapımız 100Mbps fiber destekliyor. 85 TL yazıyor NetSpeed de. Taahhüt olayı nasıl var mı? Cayma bedeli falan. Bize çıkardığı fiyat nasıldır?

Arada oyunlarda ping fırlıyor bir de paket kaybı oluyor. Onun dışında ben de memnunum.
Hocam altyapımız 100Mbps fiber destekliyor. 85 TL yazıyor NetSpeed de. Taahhüt olayı nasıl var mı? Cayma bedeli falan. Bize çıkardığı fiyat nasıldır?
Taahhüt yok.

Teşekkür ederim. Demek istediğim o değildi, ISS olduklarını biliyorum. NetSpeed ile bir deneyimim olmadı anlamında söyledim.

Wikipedia'da bunu vurguladıkları için söylemeden geçemedim. Herhangi bir şirketin türk sermayeli olup olmadığının zerre kadar önemi yok. Firmalar buna sığınıp reklam aracı kullanıyorlar ama önemli olan iyi hizmet ve kalite. Kaliteli ve iyi hizmeti Ermeni sermayeli şirket veriyorsa 2 dk düşünmeden ondan hizmet alırım Starlinkten çok umutluyduk ama Elon Musk yamuk yaptı son noktada.

@qGhosT Fiber paketleri dışında diğer paketlerde taahhüt olayı yok. Otomatik olarak cayma bedeli de yok. Ayrıca 100 Mbps paketleri yok, o yüzden 94 TL olan 75 Mbps paketini almalısın.

Hiç olmadı.
Hocam fiberde neden taahhüt var? Bir de fiber ultrafast 75 paketi ile vdsl speed pro 75 paketi aynı ama fiyat farkı var o neden ?

@qGhosT fiber paketleri dışında diğer paketlerde taahhüt olayı yok. Otomatik olarak cayma bedeli de yok. Ayrıca 100 Mbps paketleri yok, o yüzden 94 TL olan 75 Mbps paketini almalısın.

Hiç olmadı.

Taahhüt olmaması çok iyi teşekkürler. Modem ücreti ile 110 TL'yi geçermi nasıl olur? 75'lik paketi alsak.

Hocam fiberde neden taahhüt var? Bir de fiber ultrafast 75 paketi ile vdsl speed pro 75 paketi aynı ama fiyat farkı var o neden ?
Fiber dediğimiz olay fiber optik kabloyla geliyor. VDSL olan 2 tane bakır kablo ile. Yani fiber olan daha zahmetli diyebilirim.
Taahhüt olmaması çok iyi teşekkürler. Modem ücreti ile 110 TL'yi geçermi nasıl olur? 75'lik paketi alsak.
Modeminiz varsa sorun yok. Modem ücretini tam olarak bilmiyorum. Arayıp sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…