NetSpeed Valorant ping oluyor

narko7

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2020
Mesajlar
808
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yaklaşık 2-3 gündür Valorant'ta ping sorunu yaşıyorum. Valorant haricinde hiçbir oyunda ping problemim yok. Örneğin CS:GO İstanbul sunucularında 5-10 ping, Avrupa sunucularında 30-50 arası alırken Valorant'ta aşağıda gördüğünüz değerleri alıyorum. Böyle olmadan önce İstanbul sunucularında 15-20 arası alıyordum. Modemi resetledim, DNS değiştirdim, önbelleği temizledim fakat yine aynı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
(NetSpeed 100 Mbps VDSL paketini kullanıyorum ve altyapım gayet iyi durumda.)
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 402
Agalar tekrar başladı bende gün içinde inş düzeltirler.
Aradım şimdi konuştum. Dün akşam 10 dan itibaren santral kaynaklı problem olduğunu söyledi. Zaten o saatten sonra sürekli kopma gibi problemler olmuştu dediği gibi. Valorantta da pingi düzeltmek için uğraştıklarını söylediler. Artık problemi söyler söylemez Valorantta mı diye soruyorlar :D Arkadaşlar Cloudflare WARP a devam xd
 
Aradım şimdi konuştum. Dün akşam 10'dan itibaren santral kaynaklı problem olduğunu söyledi. Zaten o saatten sonra sürekli kopma gibi problemler olmuştu dediği gibi. Valorant'ta da pingi düzeltmek için uğraştıklarını söylediler. Artık problemi söyler söylemez Valorant'ta mı diye soruyorlar :D arkadaşlar cloudflare warp a devam xd.

Kanka warp indirince pingim düzeliyordu 27'den 26 ya düşüyordu diğer serverlarda da 50-66 arasına düşürüyordu normalde 20 ping alıyordum ben düzelttik dediler 27'ye çıktı oyunun içinde arkadaşım 31 ping görünüyor senin diyor değiştireceğim en kısa sürede ucuz etin yahnisi olmuyor harbiden.
 
Kanka warp indirince pingim düzeliyordu 27'den 26 ya düşüyordu diğer serverlarda da 50-66 arasına düşürüyordu normalde 20 ping alıyordum ben düzelttik dediler 27'ye çıktı oyunun içinde arkadaşım 31 ping görünüyor senin diyor değiştireceğim en kısa sürede ucuz etin yahnisi olmuyor harbiden.
Dur bi kardeşim ya ilk defa böyle bir sorun oldu bırak da halletsinler :D Şaka bir yana ping önemli değiştirmen mantıklı fakat vereceğin para ciddi artıyor diğer isslerde :/
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı