Netspeed Valorant'a bağlanmıyor

Evet, yurt dışı bazı servislere bağlanmada sorunları devam ediyor. Destek sistemleri de bu konuda yetersiz, Twitter ve bu tarz forumlarda üyelik açıp insanların sorunlarını dinlemeleri gerekiyor.
Katılıyorum. Sorun var, müşteri hizmetlerine hemen bağlanırken şu an bekliyoruz.

1673894388201.png

Sonunda ping olayını çözecekler galiba bugün.

Son düzenleme:
Sonunda ping sorunu çözecekler galiba, umarım beklediğimize değer...
yurt disi ping sorununu cozemezler bu donem diye dusunuyorum ama tr sunucularinda daha dusuk ping almaniza yardim edebilirler ama bence kendileri ugrasmiyor. yani dusun ben bulgaristandan csgo faceit istanbul sunucusuna baglaninca 5-8ms aliyorum turkiye den baglanan oyuncular 15-20ms arasi aliyor yani sikinti yurt icindeki sunucularda zaten.. gecen baktim gebze de bozuk tracert hopu vardi dedim sorun benden mi acaba tr den arkadaslara da tracert attirdim gebzedeki "hop'ta 60ms aliyor turkiye icindeki adam yani bu cok buyuk sorun

yurt disi ping sorununu cozemezler bu donem diye dusunuyorum ama tr sunucularinda daha dusuk ping almaniza yardim edebilirler ama bence kendileri ugrasmiyor. yani dusun ben bulgaristandan csgo faceit istanbul sunucusuna baglaninca 5-8ms aliyorum turkiye den baglanan oyuncular 15-20ms arasi aliyor yani sikinti yurt icindeki sunucularda zaten.. gecen baktim gebze de bozuk tracert hopu vardi dedim sorun benden mi acaba tr den arkadaslara da tracert attirdim gebzedeki "hop'ta 60ms aliyor turkiye icindeki adam yani bu cok buyuk sorun
Ülkenin neyi düzgün ki bu düzgün olsun.

Ping durumunuz nedir beyler? Bu olaya canım sıkıldı, bakım yaptılar ve hiç iyi olmadı benim için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı