NetSpeed vs GIBIRNet

GIBIRNet tercih ederdim.
Uygun fiyat.
Hızlı internet.
Fazla peering fazla pop mevcut.
Netspeed kullandım pişman oldum bir de TurkNet.
Millenicom GIBIRNet Türk Telekom öneririm.
Konum neresi?

GIBIRNet tercih ederdim.
Uygun fiyat.
Hızlı internet.
Fazla peering fazla pop mevcut.
Netspeed kullandım pişman oldum bir de TurkNet.
Millenicom GIBIRNet Türk Telekom öneririm.
Konum neresi?

İstanbul 100 Mbps

Ekran görüntüsü 2022-03-22 165146.png

Comnet bakabilirsin. Netspeed ve GIBIRNet arasında GIBIRNet'i öneririm.
Comnet müşteri hizmetleri amatör herhangi bir sorunda internetinizi kesebiliyolarmış uğraşmak istemem açıkçası.

Ben netspeed kullanıyorum CS GO'da ping ayarım 59'a ayarlı. Hiç daha yüksek ping almadım, gecelere doğru 45-50 seviyesine düşüyor.

İstanbul 100 Mbps.

Eki Görüntüle 1339157

Comnet müşteri hizmetleri amatör herhangi bir sorunda internetinizi kesebiliyolarmış uğraşmak istemem açıkçası.

İstanbul ise Valorant 4ping civarı alırsınız VDSL hat üzerinde Discord da GIBIRNet DCsinde kullanları gordum alanlar var cok menmunlar Comnet önermem abone olacaktım ticket açtım soru sordum diye üst üste hesabımı kapatılar ve ping sorunu var en iyisi gıbırnet/Millenicom/Türktelekom.
Ben Netspeed kullanıyorum CS:GO'da ping ayarım 59'a ayarlı. Hiç daha yüksek ping almadım, gecelere doğru 45-50 seviyesine düşüyor.

Cok fazla şehir neresi?

İstanbul ise Valorant 4ping civarı alırsınız VDSL hat üzerinde Discord da GIBIRNet DCsinde kullanları gordum alanlar var cok menmunlar Comnet önermem abone olacaktım ticket açtım soru sordum diye üst üste hesabımı kapatılar ve ping sorunu var en iyisi gıbırnet/Millenicom/Türktelekom.

Cok fazla şehir neresi?

CS için fazla değil, CS'de TR sunucusu yok. En yakın sunucu Rusya, Polonya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı