Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #11 Comnet'i şimdiden eleyin.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 9 Şubat 2021 #12 Tortue dedi: Comnet'i şimdiden eleyin. Genişletmek için tıkla... Bazı sorunlar yaşadığınızı duydum ancak kısa bir özet geçmenizi istiyorum hocam.
Tortue dedi: Comnet'i şimdiden eleyin. Genişletmek için tıkla... Bazı sorunlar yaşadığınızı duydum ancak kısa bir özet geçmenizi istiyorum hocam.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #13 İbrahim Güler dedi: Bazı sorunlar yaşadığınızı duydum ancak kısa bir özet geçmenizi istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir sorun hakkında destek istediğiniz an eğer beceremezlerse hizmetiniz iptal ediliyor. Verebileceğim en saf özet. Gelişmiş özet isterseniz hakaret içerikli bir yazı yazarım ama hoş olmaz.
İbrahim Güler dedi: Bazı sorunlar yaşadığınızı duydum ancak kısa bir özet geçmenizi istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir sorun hakkında destek istediğiniz an eğer beceremezlerse hizmetiniz iptal ediliyor. Verebileceğim en saf özet. Gelişmiş özet isterseniz hakaret içerikli bir yazı yazarım ama hoş olmaz.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 9 Şubat 2021 #14 Tortue dedi: Bir sorun hakkında destek istediğiniz an eğer beceremezlerse hizmetiniz iptal ediliyor. Verebileceğim en saf özet. Gelişmiş özet isterseniz hakaret içerikli bir yazı yazarım ama hoş olmaz. Genişletmek için tıkla... Tadımız kaçmasın hocam. Destek vermeyi beceremiyorlarsa hiç girmemem gerek o topa. Şuan hangi İSS üzerinden hizmet alıyorsunuz?
Tortue dedi: Bir sorun hakkında destek istediğiniz an eğer beceremezlerse hizmetiniz iptal ediliyor. Verebileceğim en saf özet. Gelişmiş özet isterseniz hakaret içerikli bir yazı yazarım ama hoş olmaz. Genişletmek için tıkla... Tadımız kaçmasın hocam. Destek vermeyi beceremiyorlarsa hiç girmemem gerek o topa. Şuan hangi İSS üzerinden hizmet alıyorsunuz?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #15 İbrahim Güler dedi: Tadımız kaçmasın hocam. Destek vermeyi beceremiyorlarsa hiç girmemem gerek o topa. Şu an hangi ISS üzerinden hizmet alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an Millenicom 100 Mbps kullanıyorum fakat hız genellikle 5 Mbps oluyor. TurkNet'e geçiş yapıyorum 1-2 gün içinde işlemlerim tamamlanacak.
İbrahim Güler dedi: Tadımız kaçmasın hocam. Destek vermeyi beceremiyorlarsa hiç girmemem gerek o topa. Şu an hangi ISS üzerinden hizmet alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an Millenicom 100 Mbps kullanıyorum fakat hız genellikle 5 Mbps oluyor. TurkNet'e geçiş yapıyorum 1-2 gün içinde işlemlerim tamamlanacak.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 9 Şubat 2021 #16 Tortue dedi: Şu an Millenicom 100 Mbps kullanıyorum fakat hız genellikle 5 Mbps oluyor. TurkNet'e geçiş yapıyorum 1-2 gün içinde işlemlerim tamamlanacak. Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptığınız zaman memnuniyet anlamında bana geri bildirim yapabilir misiniz?
Tortue dedi: Şu an Millenicom 100 Mbps kullanıyorum fakat hız genellikle 5 Mbps oluyor. TurkNet'e geçiş yapıyorum 1-2 gün içinde işlemlerim tamamlanacak. Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptığınız zaman memnuniyet anlamında bana geri bildirim yapabilir misiniz?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #17 İbrahim Güler dedi: Geçiş yaptığınız zaman memnuniyet anlamında bana geri bildirim yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Millenicom'dan TürkNet'e geçiş süreci Millenicom'dan TürkNet'e geçiş başvurusu yaptım yarın da imzaladığım evrakları kargoya veriyorum yeter bu kadar rezillik. Bakalım TurkNet nasıl bir hizmet sunacak. Gelişmeleri konu altına yazarım. Millenicom 100 Mbps tarife değerleri; www.technopat.net
İbrahim Güler dedi: Geçiş yaptığınız zaman memnuniyet anlamında bana geri bildirim yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Millenicom'dan TürkNet'e geçiş süreci Millenicom'dan TürkNet'e geçiş başvurusu yaptım yarın da imzaladığım evrakları kargoya veriyorum yeter bu kadar rezillik. Bakalım TurkNet nasıl bir hizmet sunacak. Gelişmeleri konu altına yazarım. Millenicom 100 Mbps tarife değerleri; www.technopat.net
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #18 Hangi firmaya geçerseniz geçin 1 terabaytlık kullanımdan sonra internet hızınız ADSL hıza düşecektir.
Hangi firmaya geçerseniz geçin 1 terabaytlık kullanımdan sonra internet hızınız ADSL hıza düşecektir.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 9 Şubat 2021 #19 cumalicbr dedi: Hangi firmaya geçerseniz geçin 1 terabaytlık kullanımdan sonra internet hızınız ADSL hıza düşecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam yok öyle birşey. Ben Türk Telekom ile aylık 1.5 Terabayt kullanım yapıyorum. Yine de hızları aynı.
cumalicbr dedi: Hangi firmaya geçerseniz geçin 1 terabaytlık kullanımdan sonra internet hızınız ADSL hıza düşecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam yok öyle birşey. Ben Türk Telekom ile aylık 1.5 Terabayt kullanım yapıyorum. Yine de hızları aynı.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 10 Şubat 2021 #20 cumalicbr dedi: Hangi firmaya geçerseniz geçin 1 terabaytlık kullanımdan sonra internet hızınız ADSL hıza düşecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok Türk Telekom'da ve Millenicom'da kullandım ve yaşamadım. Millenicom'da hat sebebiyle sorun yaşıyorum sadece.
cumalicbr dedi: Hangi firmaya geçerseniz geçin 1 terabaytlık kullanımdan sonra internet hızınız ADSL hıza düşecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok Türk Telekom'da ve Millenicom'da kullandım ve yaşamadım. Millenicom'da hat sebebiyle sorun yaşıyorum sadece.