Lıterhf
Hectopat
- Makaleler
- 2
169 TL yazıyor hocam.
Yeni zam SMS olarak bildirmiş olabilirler eğer TurkNet kullanıyor ise fakat şu an 170TL aynen.
169 TL yazıyor hocam.
Hocam ben şimdi TT aboneliğimi nasıl sonlandırıp TurkNet'e geçeceğim? Onlar eve gelip mi hallederler yoksa ben TT'yi arayıp iptal ettirmek istediğimi mi söyleyeceğim?
Cok garip. Ping sorunum olduğunda filen ilgileniyorlar.
TurkNet cok pahalı olmuş altyapın sağlam dediğine gore. Sadece pop-ıxp-peering-mh bilgisi-uptime-CDN. Vb. farklılıklar olacaktır. Millenicom zam gelmeden bir deneyin kod ile bence.
Turknet kullanıyorum ve Netspeed hem daha iyi hem daha ucuz.Arkadaşlar, selam. İkisinden birisini seçeceğim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hangisi beni memnun eder?
Millenicom zamlı hali 140TL şu an kopma sorunum vardı şikayet var a yazdım anca geldiler.
TurkNet kullanıyorum ve Netspeed hem daha iyi hem daha ucuz.
Arkadaşlar, selam. İkisinden birisini seçeceğim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hangisi beni memnun eder?
Netspeed kullanıcısıyım Netspeed iyi ama TurkNet bundan daha hızlı olacaktır bütçenize ve fiyat farklarını bakarak seçim yapın bence.
Ne kadar saçma mantık bu? İSS'lern bölgeden bölgeye hizmetleri değişiklik gösterir. Ben 9 aydır NetSpeed kullaniyorum ayni apartmandaki arkadasim Turknet kullaniyor ve oyunlarda benden 7 8 ping fazla alıyordu ve o da Netspeed'e geçti pingi düştü. Fiyati fazla olmasi kaliteli olduğunu göstermez.Netspeed kullanıcısıyım Netspeed iyi ama TurkNet bundan daha hızlı olacaktır bütçenize ve fiyat farklarını bakarak seçim yapın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.