Netspeed vs TurkNet

Hocam ben şimdi TT aboneliğimi nasıl sonlandırıp TurkNet'e geçeceğim? Onlar eve gelip mi hallederler yoksa ben TT'yi arayıp iptal ettirmek istediğimi mi söyleyeceğim?

Türk Telekom cayma bedeli cıkaracak mı ilk onu oğreniceksiniz. Sonra TT aboneliği iptal etmeden TurkNet'e başvurup hatı taşıyacaksınız. Sıfır kurulum icin TT iptal edin. Hat taşıma icin iptal etmeden başvurun.

Cok garip. Ping sorunum olduğunda filen ilgileniyorlar.

TurkNet cok pahalı olmuş altyapın sağlam dediğine gore. Sadece pop-ıxp-peering-mh bilgisi-uptime-CDN. Vb. farklılıklar olacaktır. Millenicom zam gelmeden bir deneyin kod ile bence.

Millenicom zamlı hali 140TL şu an kopma sorunum vardı şikayet var a yazdım anca geldiler.

Millenicom zamlı hali 140TL şu an kopma sorunum vardı şikayet var a yazdım anca geldiler.

Ev İnterneti Müşterilerimiz İçin Duyurular | Millenicom bakabilirsiniz zam vb bilgiler verilir önceden.
Kopma sorunu Telekom ile alakalı altyapısal!

TurkNet kullanıyorum ve Netspeed hem daha iyi hem daha ucuz.

İstanbul'da en iyi yurt içi pingi olan. TurkNet yurt dışı en iyi sağlıyıcı İstanbul icin. Millenicom-Türk Telekom.

Arkadaşlar, selam. İkisinden birisini seçeceğim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hangisi beni memnun eder?

Netspeed kullanıcısıyım Netspeed iyi ama TurkNet bundan daha hızlı olacaktır bütçenize ve fiyat farklarını bakarak seçim yapın bence.

Netspeed kullanıcısıyım Netspeed iyi ama TurkNet bundan daha hızlı olacaktır bütçenize ve fiyat farklarını bakarak seçim yapın bence.

Aslında gerçeği soylemek gerekirse. Pahalı/Ucuz diye hizmet kalite performans seçimi kesinlikle yapılamaz. Tercihini en iyi şekilde yapabilmen çevrelerin sayesindedir. Ornek İstanbul'da yaşıyorsun bir çevrene sor ne firma kullanıyorsun paketin ve altyapı türün ne pingin kaç? Diyerek seçim yapılması gerekiyor. Baktın şehirinde X firma iyi ona geçersin. Beyenmesen iade veya 3 ay sonra çıkarsın. Hız olayına gelirsek. Netspeed Telekom altyapısı TurkNet de Telekom altyapısı(şu konu anlamında diyorum normalde TurkNet kendi altyapısı mevcuttur.) Telekom derki. 1000MBPS fiber altyapın var. Bakarsın firmalara 1000MBPS veren şirketlere bakarsın pingine. Müşteri temsilci bilgisine ona gore tercih yaparsın.

Ne kadar saçma mantık bu? İSS'lern bölgeden bölgeye hizmetleri değişiklik gösterir. Ben 9 aydır NetSpeed kullaniyorum ayni apartmandaki arkadasim Turknet kullaniyor ve oyunlarda benden 7 8 ping fazla alıyordu ve o da Netspeed'e geçti pingi düştü. Fiyati fazla olmasi kaliteli olduğunu göstermez.

@Vito S
Konuya gelecek olursak bu 2 firma arasından NetSpeed tavsiye ederim. Çünkü NetSpeed yurt dışı çıkışında TT omurgasını kullanıyor Turknet ise kendi omurgasini kullaniyor TT çıkışı daha kaliteli olduğu için yurt dışı pingleri karşılaştırdigimizda NetSpeed sizi daha mutlu eder. 2. Olarak Türknetin müşteri hizmetleri çok kötü. Mesela bir arıza durumunda arayıp canlı canlı sorunun çözümünü yapamiyorsunuz. Talep olusturmaniz gerekiyor ve onlar size birkaç saat içinde dönüş yapıyor. NetSpeed de ise TT de ki gibi telefonla arayıp anında çözüm sağlayabiliyorsunuz. 3. Olarak Türknet zam yapmayacagiz sözünü verdiği halde zam yapmıştı ve bircok kisinin güvenini kırmayı başarmıştı. Ayrica NetSpeedde davet kampanyasi vardi 10tl daha indirimli kullanabiliyorsunuz interneti. Bu kampanya devam ediyormu fikrim yok bakmam gerekiyor. Ben Türkneti sadece gigafiber altyapim olduğu sürece kullanmayi düşünürüm.

@zeki kurt WT Netspeed'in bu kampanyası gayet iyi gözüküyor. Üstelik modem hediye.

Dosya Ekleri

• 1668766961821.png
    1668766961821.png
    65,3 KB · Görüntüleme: 47

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı