Netspeed vs TurkNet

Yer
KaPTaN LeVi
Kısaca Superonline kullanıyorum. Bu iki firma arasında kaldım.

TurkNet geçersem onların aktif altyapısında bulunuyorum. Ama geçiş süreci olacağı için her türlü dünya kadar sorun yaşatacaklar. Bunlarla uğraşmak can sıkıcı.

Netspeed bana mantıklı geldi 🤔 VDSL tarifeleri iyiymiş. Bölgemde zaten fiber altyapı yok.

Netspeed modem vermiyormuş sanırım. Elimde ADSL modem var😄

+300 TL modem parası da çıkıyor. Kararsızım.

Bir de Superonline sözleşme bitince mi aramalıyım? Yoksa 1 ay önceden falan başvuru mu yapılmalı? Mayıs da bitiyor sözleşmem Superonline ile. 65 TL para veriyorum. 8 Mbps internete😒

Teknik desteği iyi Superonline da. Ama fiyatları pahalı ve hız düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bulunduğum bölge Göztepe Ataşehir civarı. Yaptığım araştırmayla burada NetSpeed VDSL olarak biraz daha iyi. Ben o yüzden geçiş yapacağım bu ay. Ama modem konusu bende de sıkıntı maalesef. Ama @Mars Portakalı 'nın da dediği gibi beğenmediğinde "şakk" diye kapatabiliyorsun diğerine geçebiliyorsun. En fazla bağlantı için 2-3 gün bekleme süresi olur herhalde.

Şuan kullandığınız bir internet varsa iss değiştirmek çok kolay. Turknete başvuru yaptıktan sonra internetiniz aktivasyon tamamlanana kadar kesilmiyor. Aktivasyon işlemleri tamamlanınca size smsle gelen kullanıcı adı şifreyi girip Turknet kullanmaya başlıyorsunuz. Başvuruda sıkıntı yaşayanlar genellikle evinde hiç internet olmayıp yeni bağlatanlar. Yapa altyapınız varsa bence direkt Turknet düşünün çünkü uploadda 4mbit sınırı yok hattınız ne kadar destekliyorsa o kadar upload yaparsınız.

Benim bulunduğum bölge Göztepe Ataşehir civarı. Yaptığım araştırmayla burada NetSpeed VDSL olarak biraz daha iyi. Ben o yüzden geçiş yapacağım bu ay. Ama modem konusu bende de sıkıntı maalesef. Ama @Mars Portakalı 'nın da dediği gibi beğenmediğinde "şakk" diye kapatabiliyorsun diğerine geçebiliyorsun. En fazla bağlantı için 2-3 gün bekleme süresi olur herhalde.

İlk NetSpeed denemek istiyorum. Modemi de kendimiz alırız artık 😒

Peki senin şu an internetin bağlı mı? NetSpeed de🤔

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı