Netspeed vs TurkNet

Şöyle söyleyebilirim ki, NetSpeed ile ilgili hiç bir bilgim yok.
TürkNet dersen muhattap alabileceğin bir müşteri hizmetlisi yok. Her işi online işlemler menüsünden hallediyorsun, onlar seni ararsa görüşebilirsin bu oldukça can sıkıcı. Diğer yandan YAPA altyapısına dahil isen internet kaliten iyi olur. Ama YAPA'da değilsen yanından bile geçmemeni öneririm.

Bende de mesafeyi 2488 metre dedi ve hızımı bana çatır çatır veriyorlar.

Santrale 1534 metre mesafeniz olduğundan dolayı VDSL hizmet alamıyorsunuz maalesef. Şuan bana böyle bir mesaj attılar 🤔

Sen ne kadar hız alıyorsun?

500 metreye kadar VDSL hizmet verilebilmektedir.

Tekrar mesaj attılar 🤔

Bunu atan NetSpeed.

Santrale 1534 metre mesafeniz olduğundan dolayı VDSL hizmet alamıyorsunuz maalesef. Şuan bana böyle bir mesaj attılar 🤔

Sen ne kadar hız alıyorsun?
Ben 8 mbit hıza kadarlık paketi kullanıyorum ama modem arayüzünden alabileceğim hız maksimum 16.35 mbit görünüyor.

Sebep? Lütfen insanları soğutmayın başınıza gelen veya duyduğunuz şeyler yüzünden.
TürkNet kendi yetkilileri bile YAPA'ya dahil olmayan abonelerimiz için servis kalitesini garanti edemiyoruz diyor. Sadece benim belirttiğim bir şey değil maalesef. Ayrıca şuanda işyerimde TürkNet (YAPA'sız) internet kullanıyorum.

TürkNet kendi yetkilileri bile YAPA'ya dahil olmayan abonelerimiz için servis kalitesini garanti edemiyoruz diyor. Sadece benim belirttiğim bir şey değil maalesef. Ayrıca şuanda işyerimde TürkNet (YAPA'sız) internet kullanıyorum.
Başına sorun gelenlerin çoğu küçük bir kısım. Sorunsuz kullanabilme olasılığı yüksek.

2 senedir 100mbitlik paketini kullanıyorum YAPA'da değilim şuana kadarda hiçbir problemim olmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı