Netspeed vs TurkNet

Bende ikisi arasında kalmıştım Türknetin müşteri hizmetleri vasat geldi o yüzden netspeede geçtim 1.5 ay oldu şuanlık gayet memnunum.

Dosya Ekleri

• Netspeed.jpg
    Netspeed.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 88
Vdsl ancak benim şansım şu yönde bulunduğum ilçenin fiber santrali arka binamın altında ancak daireme fiber gelmiyor oda TTNET'in ve bina sahibinin vizyonsuzluğu :)

O da nasıl bir şansızlık😄
@@painkiller

Sizin santral ile aranızdaki mesafe ne kadar? 🤔
Bende çok şansızım. 3 katı fazla mesafedeyim santrale 😒

Yoksa NetSpeed kafama oturmuştu.

O da nasıl bir şansızlık😄
@@painkiller

Sizin santral ile aranızdaki mesafe ne kadar? 🤔
Bende çok şansızım. 3 katı fazla mesafedeyim santrale 😒

Yoksa NetSpeed kafama oturmuştu.
50 metre var yok hocam ben zaten buna güvenerek her sağlayıcıya geçebilirdim sadece müşteri hizmetlerine bakarak karar verdim :)

Bu santral tüm firmalarda ortak mı oluyor? Yoksa her firmanın farklı mı? 🤔

Bunu biliyor musun? Kafama takıldı.

Ne kullanıyorsun? Önceden ne kullanıyordun? 🤔
Ttnet santrali hocam netspeed Ttnetin alt yapısını kullanıyor. Farklı alt yapısı olan firmalar var ancak çok kısıtlı yerlerde Ankara için konuşuyorum. Eryaman civarında otursam oda süperonline fiber var ona geçerdim şahsen daha önce kısa bir süre kullanma tecrübem oldu artık modemindenmi alt yapısından mı bilemiyorum yılan gibi internet ancak adsl den zerre memnun kalmamıştım.

Ttnet santrali hocam netspeed Ttnetin alt yapısını kullanıyor. Farklı alt yapısı olan firmalar var ancak çok kısıtlı yerlerde Ankara için konuşuyorum. Eryaman civarında otursam oda süperonline fiber var ona geçerdim şahsen daha önce kısa bir süre kullanma tecrübem oldu artık modemindenmi alt yapısından mı bilemiyorum yılan gibi internet ancak adsl den zerre memnun kalmamıştım.

Türknet de eğer VDSL hizmetini aynı santralden veriyorsa işim zor 🤔

Mesafe fazla olduğu için veremiyorlar. Fiber desen, onda da alt yapı yok.

NetSpeed kafama yatmıştı aslında. Geçiş süreci bile kolaymış🤠

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı