Netspeed Yine Zam Yaptı

Baktım uygun ama port yok


Bilmiyordum onu , şimdi iptal etsem port olacak ve başka yere başvuru yapabileceğim öyle mi ?

Hayır hocam asıl iptal ederseniz port kaybedersiniz.

Siz hiç abonelik iptali yapmadan geçiş yapmak istediğiniz firmayı arayıp "Ben Netspeed kullanıyorum port kaybetmeden geçiş yapmak istiyorum" diyeceksiniz onlar sizi yönlendirirler zaten.
Bu aşamada xDSL ya da Devre numarasını bilmeniz lazım, Netspeed'i arayarak ya da online işlemler kısmından öğrenebilirsiniz. Evrakları doldururken lazım olacak.
 
Başka firmaya geçme bence çünkü hepsi zam yapacak. Memnunsan kalırsın.
Geçmeyi düşünmüyorum zam olacak belli , bilgi için herkese teşekkürler

Geçtiğiniz de internet hızı hakkında bilgi verir misiniz, bende bugün görüştüm onlar ile arada 30₺ fark var geçsem mi diye düşünüyorum zam gelse de aynı fiyat olur ve taahhütlü 150₺ ,
124,90 TL.

Biraz gerçekçi olmak lazım arkadaşlar Millenicom da bugün yarın zam yapmak zorunda kalacak, ben sadece zam mevzusundan dolayı geçmiyorum; Geforce Now'da paket kaybı yaşadığım için geçiyorum.
 
Son düzenleme:
Geçmeyi düşünmüyorum zam olacak belli , bilgi için herkese teşekkürler

Geçtiğiniz de internet hızı hakkında bilgi verir misiniz, bende bugün görüştüm onlar ile arada 30₺ fark var geçsem mi diye düşünüyorum zam gelse de aynı fiyat olur ve taahhütlü 150₺ ,

Hocam 24 saatte bağlantıyı sağladılar, normal olarak şu anda aldığım hız Netspeed ile aynı.
Sadece ping'de ufak bir değişim oldu Netspeed'de 12 alırken geçiş sonrası 9'a düştü.

Asıl odak noktası GFN idi benim için; tam anlamıyla mükemmel diyemem ama kesinlikle Netspeed'den daha stabil GFN özelinde.
Hala ağ testi kısmında düşük hız ve paket kaybı sorunu raporluyor ama akış sırasında 40-50 Mbps civarı bir bant genişliği kullanıyor, Netspeed kullanırken 20 Mbps civarında geziyordu bu değer ve ne zaman 30 Mbps üzerine çıksa anında drop yiyordum.

Tabi Millenicom'da iken de drop yiyorum ama çok daha seyrek eski deneyimlerime bakarak.

Ekran görüntüsü 2022-10-06 185525.png
Ekran görüntüsü 2022-10-06 184313.png
Ekran görüntüsü 2022-09-11 141535 (1).png
 
Son düzenleme:
Taahhüdüm bitsin, ev internetini bir daha bulaşmamak üzere kapatacağım. Bu fiyatlarla internet kullanıp, çoluğun çocuğun rızkından kesip bu kapitalistlere yediremem.
 
Aradım bide zam yok falan diyorlar, mantıklı olanı taahhüt yaptırmak fiyat için ama , sorun olsa çıkamazsın en iyi denildiği gibi memnun isek kalmak
Bizde Netspeed kullanıyoruz. Acaba diyorum fiyat artmadan millenicoma 12 ay taahhütlü pakete geçsek 35 Mbps kullanıyorduk zaten aynı paket taahhütlü 140tl, zaten netspeed 150tl iyi olabilir diye düşünüyorum. Zaten fiyat artma meselesi (millenicom) olursa 180 liraya çıkıyor.
 
Hepsi zaman yapacak şu durumlarda zam yapmama imkanları yok Telekom deli gibi zam yapıyor her firma illaki yapacaktır eskiden taahhüte karşıydık ama artık taahhüt daha mantıklı gelmeye başladı.
 

Geri
Yukarı