Netspeed yoğun saatlerde paket kaybı ve yüksek ping problemi

Memnun kalmazsam da sorun değil aslında. İptal ve yeni başvuru yapmamın asıl nedeni abimin değil de benim hat sahibi olmak istemem. Eski hat abimin adına kayıtlıydı.

Eğer churn yapsaydım hat yine abimin adına olacaktı. Üstelik sonradan abonelik sahibi değişikliği de yapılamıyormuş. Tek çare eski aboneliğin tamamen iptal edilmesi ve yeni müşterinin sıfırdan yeni bir hat başvurusu yapmasıymış. Bu yüzden ben de bunu yaptım.

Eğer TurkNet'ten memnun kalmazsam artık hat benim adıma olduğu için kendim abonelik taşıma (churn) yapıp başka sağlayıcıya geçebilirim.
Geçiş yaptınız mı hocam?

Geçiş yaptınız mı hocam?
Henüz TurkNet bağlantısı tamamlanmadı. Randevu için aradılar, Cuma gününe randevu aldım. İnşallah Cuma günü internete kavuşacağım.

Henüz TurkNet bağlantısı tamamlanmadı. Randevu için aradılar, Cuma gününe randevu aldım. İnşallah Cuma günü internete kavuşacağım.
Bende uzun süredir araştırma içerisindeyim hocam Türknet düşünüyorum, mithatpaşa da altyapım daha geçen sene sıfır çekildi her şey yeni sorun yaşar mıyım acaba ne düşünüyorsunuz?
siz hangi taraftasınız?

İyice kötüleşti, bugün yarın kayıt açacağım ama pek umutlu değilim. Ne yapabiliriz?

@Mithat Berhan hocam bende VDSL Netspeed kullanısıyım, aynı sorunları bende yaşıyorum forumda o kadar övülüyordu müşteri hizmetleri fakat erken muhatap bulma dışında bana göre bir artısı yok yaşanılan sorunlara verdikleri çözümler gerçekten alakasız, siz Millenicom'a geçtinizmi durumlar nedir? @Tesla Bobini hocam siz fiber mi kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı