Netspeed zam mı yaptı?

holden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Netspeed fiber için 469 TL ödüyordum ama bu ay 499,80 TL fatura gelmiş, zam mı yapıldı fiyatlara acaba?

Hocam 469 TL öderken bir anda 499 TL olduğuna göre büyük ihtimal indirim yapmışlar. Tabii ki zam yapıldı.
Bu müthiş yanıt için teşekkürler ancak ben genel bir soru soruyorum; çünkü 30 TL'lik zam pek olası değil, daha yüksek olmalı, başka bir durum olup olmadığını öğrenmek istedim.

Bu müthiş yanıt için teşekkürler ancak ben genel bir soru soruyorum; çünkü 30 TL'lik zam pek olası değil, daha yüksek olmalı, başka bir durum olup olmadığını öğrenmek istedim.
Detaylı bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Merhaba, Netspeed fiber için 469 TL ödüyordum ama bu ay 499,80 TL fatura gelmiş, zam mı yapıldı fiyatlara acaba?

Hocam Ultimate fiber 100 paketini kullanıyorsanız aylık ücret 449.90 TL bir de 49.90 TL aylık modem kiralama ücreti var. Faturanın böyle olması normal değil mi?

Abone olurken arkadaşını getir kampanyasını kullanmışsanız ve bir yıl süre geçtiyse normal hocam. Arkadaşını getir kampanyasıyla 12 ay 30 TL indirim yansıtılıyor.

Evet destekten yanıt geldi bu şekildeymiş, teşekkürler.
Modem kirası 20₺'den 50₺'ye çıktı fiber altyapıda. Paket fiyatlarında bir değişiklik yok.
IMG_20250319_054154.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı