Download Veya Uploadla ilgili değil sıkıntı. Direkt Lag var. Normalde hep 5 ms olan internetim 30-40 ms arası. Her siteye geç giriyor, discord sesli sohbete bile zor giriyorum. Sayfalar yüklenmiyor, 3-4 kez replaylemem gerekiyor.Evde başka bir cihaz download yapıyor olabilir mi? Veya arka planda yapılan güncelleme olabilir mi? Bir kontrol edin.
Download veya uploadla ilgili değil sıkıntı. Direkt lag var. Normalde hep 5 ms olan internetim 30-40 ms arası. Her siteye geç giriyor, Discord sesli sohbete bile zor giriyorum. Sayfalar yüklenmiyor, 3-4 kez replaylemem gerekiyor.
Speedtest bile lagtan yapmıyor.
Eki Görüntüle 1630753
Not: 55Mbps TT altyapı.
Bugün genel bir sıkıntı var. Comnet telegram grubundayım. Netspeed kullananlar sövüyor şu an firmaya.
İndirme falan yok hocam, indirme olsa bile hız testi yapar. Dediğiniz şeyle benim dediğimin alakası yok. Sağlayıcıyla alakalı sıkıntı.Arka planda yapılan indirme işlemleri pingi etkiliyor, o yüzden kontrol etmeni tavsiye ettim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
Aslında sitelerinde 18.00'da bakımın tamamlandığı bilgisi girilmiş. Neden hala sorun var bilmiyorum.Sabah 5.5'tan beri bakım yapıyorlar beyfendiler.
Site'nin Neresinde yazıyor hocam atar mısınız ? Birde ben bakayım.Aslında sitelerinde 18.00'da bakımın tamamlandığı bilgisi girilmiş. Neden hala sorun var bilmiyorum.
Tamamlandı yazıyordu şimdi devam ediyor yazıyor. Değiştirmişler.Site'nin Neresinde yazıyor hocam atar mısınız ? Birde ben bakayım.
Bu arada düzelmeye başladı şuan. Ama hala net değil. Yavaş yavaş açıyorlar galiba.
Aslında sitelerinde 18.00'da bakımın tamamlandığı bilgisi girilmiş. Neden hala sorun var bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.